Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a gasit usa blocata la Unitatea Mobila de Terapie Intensiva de la Spitalul Galati (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a gasit usa blocata la Unitatea Mobila de Terapie Intensiva de la Spitalul Galati (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a sosit luni, la Galati, intr-o vizita inopinata la Spitalul Judetean de Urgenta din localitate, unde a dorit sa vada Unitatea Mobila de Terapie Intensiva. Surpriza,. continuă pe B1

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a ordonat verificarea achizitiilor de la Institutul Matei Bals

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, luni seara, ca a ordonat verificarea achizitiilor real.

Cum vor invata elevii din toamna. Anunt de ULTIMA ORA de la ministrul Sanatatii, Nelu Tataru

Anunt despre noul an scolar. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, luni, ca, dupa jumatatea lunii august, autoritatile vor anunta cum se vor deschide scolile.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: in a doua jumatate a lunii august va vom spune exact cand se va deschide scoala

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, luni, ca data la care se vor redeschide scolile va fi anuntata in a doua jumatate a lunii august. Tot astazi s-a aflat ca Ministerul Educatiai are in plan sa.

NELU TATARU: in a doua jumatate a lunii august vom sti exact cum se deschide scoala

In a doua jumatate a lunii august vom sti exact cum se deschide scoala, a declarat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Acesta este raspunsul ministrului Sanatatii, cu o luna si jumatate inainte de inceperea scolii, 14 septembrie 2020 fiind la acest moment cel mai incert debut de an scolar din istoria recenta, scrie g4media.

NELU TATARU: A crescut increderea in faptul ca suntem puternici si ca de noi nu se poate prinde nicio boala

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru considera ca increderea romanilor in autoritati nu a scazut neaparat, ci a crescut increderea romanilor in faptul ca sunt puternici, iar coronavirusul nu se poate atinge de ei.

Nelu Tataru, despre controlul de la Institutul Matei Bals: Acuzele sunt si de natura economica

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a afirmat luni ca acuzatiile de la Institutul Matei Bals sunt si de natura economica, nu doar privind conducerea sectiei de Terapie Intensiva.

Nelu Tataru a anuntat cand va scadea numarul de cazuri de COVID-19 in Romania

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, luni, ca numarul de cazuri COVID-19 ar putea sa scada intr-o saptamana si jumatate. Exista insa cateva conditii: ca romanii sa respecte regulile impuse de autoritati, inclusiv masca in spatii deschise.

Anuntul privind redeschiderea scolilor, in a doua jumatate a lui august (Nelu Tataru)

Data la care se vor redeschide scolile va fi anuntata in a doua jumatate a lunii august, a declarat luni, la Galati, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Tataru spune ca numarul de cazuri de COVID-19 ar putea scadea intr-o saptamana si jumatate Care este insa conditia

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, considera ca scaderea numarului de infectari zilnice cu virusul SARS-CoV-2 s-ar putea produce peste o saptamana si jumatate, cu conditia ca romanii sa respecte regulile impuse de autoritati, inclusiv masca in spatii deschise.

Se cere demisia ministrul Sanatatii: Face campanie electorala. A inaugurat un dispensar deschis de patru ani

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a acuzat conducerea Spitalului din Galati de management defectuos, pentru ca ATI mobila nu functioneaza dupa 3 saptamani. Presedintele CJ Galati, Costel Fotea, a declarat ca ministrul Sanatatii este mincinos si ii cere demisia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )