Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Sanatatii: Numarul persoanelor decedate din cauza rujeolei a ajuns la 26

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Sanatatii: Numarul persoanelor decedate din cauza rujeolei a ajuns la 26

Numarul persoanrelor care au murit din cauza rujeolei a ajuns la 26, a anuntat, joi, ministrul Sanatatii, Florian Bodog, in cadrul ueni dezbateri la Palatul Parlamentului privind medicina de familie, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Ministrul Sanatatii: Numarul persoanelor care au murit din cauza rujeolei a ajuns la 26

Numarul persoanelor care au murit din cauza rujeolei a ajuns la 26, a declarat Florian Bodog, Ministrul Sanatatii, citat de Agerpres. Eu cred ca un medic responsabil si un parinte responsabil trebuie.

26 DE COPII MORTI DIN CAUZA RUJEOLEI: Guvernul combate epidemia CU VORBE

Numarul persoanelor care au murit din cauza rujeolei a ajuns la 26, a declarat Florian Bodog, Ministrul Sanatatii, citat de Agerpres. Eu cred ca un medic responsabil si un parinte responsabil trebuie.

Florian Bodog, vesti bune despre Institutul Cantacuzino. Ministrul Sanatatii a gasit un cercetator care ar vrea sa devina ca manager

Ministrul Sanatatii a inceput sa ia primele masuri in ceea ce priveste Institutul Cantacuzino. Florian Bodog spune ca a gasit un manager care ar vrea sa vina la Institutul Cantacuzino, ins.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog: Suntem pe cale sa rezolvam problema vaccinului ROR

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat ca ministerul este pe cale sa rezolve problema vaccinului ROR. Bodog a mai explicat ca s-a identificat un stoc de 300. 000 de doze care va asigura necesarul Romaniei pana la sfarsitul anului.

Circulatie restrictionata pe autostrazile A 1 si A 2 din cauza unor lucrari

Circulatia rutiera este restrictionata, miercuri, pe autostrazile A 1 Bucuresti-Pitesti si A 2 Bucuresti-Constanta, din cauza unor lucrari, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Potrivit su.

Trafic restrictionat din cauza unor lucrari pe autostrada A1 Bucuresti-Pitesti

Traficul rutier este restrictionat, miercuri, pe autostrada A1, pe sensul de mers Bucuresti-Pitesti, la kilometrul 66, din cauza unor lucrari, potrivit.

Presedintele ANAF: incasarile au fost afectate din cauza protestelor. Blocarea activitatii, ilegala

Incasarile au fost afectate in multe administratii financiare din cauza protestelor inregistrate, inclusiv la punctele de lucru ale departamentelor de Trezorerie si contabilitate publica, a declarat Bogdan Nicolae Stan, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF).

Vama Arad, BLOCATA din cauza unor probleme la sistemul informatic, posibil cauzate de HACKERI

Surse din cadrul Vamii Arad au declarat, luni, pentru News. ro, ca toate computerele au fost oprite din cauza unui presupus atac informatic, astfel ca activitatea este complet blocata. Ordinul de deconectare a.

UPDATE Din cauza atacului cibernetic, Institutul National de Statistica intarzie luni publicarea unor date economice. Ele au fost trimise pe email, nu insa si publicate pe site-ul institutiei

Din cauza uriasului atac cibernetic cu ransomware-ul WannaCry care s-a produs vineri si care a afectat numeroase organizatii din intreaga lume, Institutul National de Statistica va intarzia luni publicarea unor date economice asteptate de analistii economici. Astfel, desi luni la ora 9 urmau sa fie facute publice cifra de afaceri in serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor, cifra de afaceri in comertul cu ridicata si efectivele de animale existente la 1 decembrie 2016, INS va intarzia publicarea lor. Deocamdata nu stim daca am fost si noi victime ale atacului dar ni s-a interzis sa deschidem calculatoarele, transmisia comunicatelor facandu-se de pe un stick din singurul punct de unde se putea face operatiunea, au spus luni pentru HotNews. ro surse din interiorul institutiei. Marti, Statistica ar urma sa publice estimarile semnal privind cresterea economica pe primul trimestru din acest an.

UPDATE Din cauza atacului cibernetic, Institutul National de Statistica a intarziat cu o ora publicarea unor date economice

Din cauza uriasului atac cibernetic cu ransomware-ul WannaCry care s-a produs vineri si care a afectat numeroase organizatii din intreaga lume, Institutul National de Statistica va intarzia luni publicarea unor date economice asteptate de analistii economici. Astfel, desi luni la ora 9 urmau sa fie facute publice cifra de afaceri in serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor, cifra de afaceri in comertul cu ridicata si efectivele de animale existente la 1 decembrie 2016, INS va intarzia publicarea lor. Deocamdata nu stim daca am fost si noi victime ale atacului dar ni s-a interzis sa deschidem calculatoarele, transmisia comunicatelor facandu-se de pe un stick din singurul punct de unde se putea face operatiunea, au spus luni pentru HotNews. ro surse din interiorul institutiei. Marti, Statistica va publica estimarile semnal privind cresterea economica pe primul trimestru din acest an.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3072 seconds )