Libnet.ro
UNICEF

08:16

Ministrul Sanatatii: Pacientii din Romania nu vor mai fi primiti la centrul de transplant AKH din Viena pentru tratament

România Liberă România Liberă,
Ministrul Sanatatii: Pacientii din Romania nu vor mai fi primiti la centrul de transplant AKH din Viena pentru tratament

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a precizat, marti, ca pacientii romani nu vor mai fi primiti pentru operatii la centrul de transplant AKH din Viena, din cauza ca a scazut capacitatea centrului. continuă pe România Liberă

Ministrul Sanatatii: Pacientii din Romania nu vor mai fi primiti la centrul de transplant AKH din Viena pentru tratament. Agentia Nationala de Transplant precizeaza ca cinci romani ar trebui sa fie operati in spital

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a precizat, marti, ca pacientii romani nu vor mai fi primiti pentru operatii la centrul de transplant AKH din Viena, din cauza ca a scazut capacitatea centrului.

Florian Bodog: Pacientii romani nu vor mai fi primiti la centrul de transplant din Viena

Pacientii romani care au nevoie de transplant de plamani nu vor mai fi primiti la centrul din Viena, din cauza ca institutia si-a redus capacitatile. Anuntul a fost facut de ministrul Sanatatii, Florian Bodog, potrivit caruia centrul vienez a incalcat astfel protocolul cu statul roman.

Ministrul Sanatatii: Romanii nu vor mai fi primiti la centrul de transplant din Viena

Florian Bodog, ministrul Sanatatii, a anuntat ca romanii nu vor mai fi primiti la Viena pentru operatii, centrul de transplant facand acest anunt, totul din cauza scaderii capacitatii.

Ministrul Sanatatii: Spitalul AKH din Viena a reziliat unilateral contractul prin care facea transplant de plaman romanilor

Spitalul AKH din Viena a reziliat unilateral contractul prin care erau realizate interventii de transplant pulmonar romanilor inscrisi pe lista, ceea ce este ilegal, a anuntat, marti, ministrul Sanatatii, Florian Bodog, sustinand ca acum se cauta solutii pentru acesti pacienti la Praga si in Germania, potrivit news. ro. El a mai spus ca este nemultumit de modul in care Agentia Nationala de Transplant ANT) gestioneaza aceasta criza si ca va lua masuri.

Tolo.ro: Colegiul Medicilor il ameninta cu judecata pe ministrul Sanatatii, pentru ca nu opreste chestionarea pacientilor despre mita in spitale (VIDEO)

Ministrul Sanatatii Florian Bodog este amenintat cu Tribunalul de Colegiul Medicilor. Doctorii sunt nemultumiti ca actualul ministru PSD sustine proiectul inceput de predecesorul sau Vald Voiculescu.

VIDEO TERIBIL: Un ELEV de generala din Romania vorbeste despre BALENA ALBASTRA! Cum e vazut jocul sinucigas de vloggeri

Mai multi tineri din Romania si Republica Moldova au realizat video-uri pe care le-au publicat pe Youtube, in care incearca sa informeze si alti adolescenti despre ce presupune jocul sinucigas.

Alegerile de la conducerea Consiliului Psihologilor din Romania sunt furate cu grosolanie

Alegerile pentru conducerea Consiliului Psihologilor din Romania, preconizate sa aiba loc in luna aprilie, au iscat nemultumiri in randul unui grup de psihologi, parte a grupului de initiativa Universitaria Psihologie, acuzand ca actuala conducere abuzeaza de pozitie in organizarea scrutinului.

De Ziua Internationala a Poeziei, iti platesti cafeaua cu versuri in peste 270 de cafenele din Romania/ Trupa Oherside si Helen vor interpreta in timp real versuri primite de la internauti

Pe 21 martie, de Ziua Internationala a Poeziei, Romania se alatura din nou campaniei-manifest Plateste cu Poezie, care are loc la nivel global in aproape 1500 de cafenele din zeci de tari. Astfel, pentru al cincilea an consecutiv, poezia devine pentru o zi moneda de schimb in peste 270 de cafenele de la noi din tara, iar trupa Oherside si Helen vor interpreta, in timp real, incepand cu ora 13. 00, versurile scrise de internauti pe pagina de Facebook a evenimentului.

Ambasada Romaniei la Paris: Ministrii Culturii din Romania si Republica Moldova au sarbatorit traditia Martisorului

Ministrului Culturii si Identitatii nationale, Ioan Vulpescu, si Ministrul Culturii din Republica Moldova, Monica Babuc, au sarbatorit vineri traditia Martisorului la Ambasada Romaniei din Paris, unde Vali Boghean Band Republica Moldova) a sustinut un concert.

Iuga, PwC: Capitalul strain reprezinta 8% din numarul de firme din Romania, are 40% din active, un sfert din angajati, 80% din exporturi si o productivitate de trei ori mai mare decat industria romaneasca

Forta de munca din Romania a suferit o schimbare structurala consistenta in ultimii 10 ani: in industrie s-au pierdut 450. 000 de locuri de munca, dar a crescut numarul angajatilor din IT cu 80. 0000), comert cu peste 200. 000) si cei din administratia publica- cu 200. 000, a spus marti Vasile Iuga, senior adviser PwC, la o conferinta organizata de cursdeguvernare. ro. Iuga s-a mai referit si la aportul adus economiei romanesti de companiile cu capital strain. Capitalul strain reprezinta 8% din numarul de companii din Romania, are 40% din active, un sfert din angajati, 80% din exporturi si o productivitate de trei ori mai mare decat industria romaneasca, a precizat Iuga.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )