Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ministrul Sanatatii a prezentat concluziile raportului Corpului de control de la Spitalul Floreasca: Biocidul folosit in cazul pacientei este conceput doar pentru dezinfectia mainilor echipei medicale. S-a diagnosticat gresit alergia la iod (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Sanatatii a prezentat concluziile raportului Corpului de control de la Spitalul Floreasca: Biocidul folosit in cazul pacientei este conceput doar pentru dezinfectia mainilor echipei medicale. S-a diagnosticat gresit alergia la iod (VIDEO)

Ministrul Sanatatii Victor Costache a prezentat, marti, concluziile raportului Corpului de Control in cazul pacientei care a luat foc pe masa de operatie in timpul unei interventii chirurgicale de la Spitalul Fl. continuă pe B1

Ministrul Sanatatii prezinta concluziile anchetei de la Floreasca: Pacienta a fost diagnosticata gresit cu alergie la iod. S-a pierdut o pacienta din cauza unei erori care tine de abecedarul chirurgical

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat ca pacienta care a ars pe masa de operatie, la Spitalul Floreasca, a fost diagnosticata gresit cu alergie la iod, nefiind niciun element care sa sugereze aceasta forma de alergie, iar biocidul utilizat de medici a fost unul total nepotrivit in acest caz.

Ministerul Sanatatii ancheteaza un nou caz de pacient ars pe masa de operatie la Spitalul Floreasca. Victor Costache: Avem si noi aceasta informatie si pentru asta investigam in continuare

Continua anchetele in cazul evenimentelor de la Spitalul Floreasca! Cu ocazia unei conferinte de presa privind concluziile raportului corpului de control privind pacienta care a decedat dupa ce a luat foc pe masa de.

Ministrul Sanatatii: Un alt pacient ar fi fost ars la Spitalul Floreasca

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a afirmat marti ca exista o informatie potrivit careia ar mai fi fost inca un caz in care un pacient a suferit arsuri in timpul operatiei la Spitalul de Urgenta Floreasca, acesta fiind si unul dintre motivele pentru care a fost retrimis Corpul de Control la unitatea medicala.

O alta pacienta ar fi fost arsa la Spitalul Floreasca, anunta ministrul Sanatatii. Cazul este investigat

Victor Costache, ministrul Sanatatii, a declarat ca un alt pacient ar fi fost ars in urma interventii chirurgicale la Spitalul Floreasca din Bucuresti, caz care este acum verificat de un nou control al ministerului.

Ministrul Sanatatii afirma ca pacientul ars prin electrocutare prezenta un colaps progresiv al plamanului

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat marti ca pacientul de 20 de ani care a suferit arsuri pe jumatate din suprafata corporala dupa ce s-a electrocutat si care a fost transferat in cursul diminetii de luni la Spitalul AKH din Viena a avut nevoie sambata de o interventie chirurgicala, deoarece prezenta un colaps progresiv al plamanului, potrivit Agerpres.

Ministrul Sanatatii: Vaccinarea obligatorie este o prioritate pentru noi

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, sustine ca vaccinarea obligatorie este o prioritate, amintind ca in perioada comunista vaccinarea obligatorie care se realiza in scoli era un program de.

Lista erorilor care au facut ca o femeie sa arda pe masa de operatie. Ministrul Sanatatii a prezentat raportul controlului de la Spitalul Floreasca: S-au turnat 200 ml de dezinfectant care contine alcool si care se foloseste tamponat, in doze de cate 50

Medicii care au efectuat operatia de la Spitalul Floreasca in timpul careia a luat foc o pacienta au folosit un dezinfectant care nu ar fi trebuit utilizat in acest caz, cu toate ca in acel moment in spital erau disponibile toate tipurile de dezinfectanti, a anuntat marti ministrul Sanatatii, Victor Costache. Biocidul utilizat pentru dezinfectia campului operator in timpul operatiei de la Spitalul Floreasca este conceput sa fie utilizat doar pentru dezinfectia mainilor personalului medical, iar acest biocid, care contine o cantitate mare de alcool, a fost utilizat in cantitate nepermis de mare si in combinatie cu bisturiul electric, lucru care a dus la izbucnirea focului pe masa de operatie, arata raportul Corpului de Control al Ministerului Sanatatii.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )