Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ministrul Sanatatii ii cere bani lui Ludovic Orban: Stiu ca nu o sa-i placa domnului premier. Reactia liderului PNL

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii ii cere bani lui Ludovic Orban: Stiu ca nu o sa-i placa domnului premier. Reactia liderului PNL

Victor Costache, noul ministru al Sanatatii, a anuntat joi, la preluarea mandatului, ca o prioritate pentru el in acest mandat va fi rectificarea bugetara pozitiva. O alta prioritate, stiu ca nu o. continuă pe Antena3

Veste proasta pentru pensionarii din Romania. Ludovic Orban anunta un deficit-record la Fondul de Pensii

Ludovic Orban le da o veste proasta pensionarilor din Romania. Premierul Romaniei anunta ca in loc de excedentul anuntat de Viorica Dancila la Fondul de Pensii, in realitate acesta ar inregistra un deficit de 2 miliarde de lei. El a precizat ca a primit informatia de la ministrul Finantelor Publice, Florin Citu. Ludovic Orban anunta .

Ludovic Orban, despre rectificarea bugetara la Sanatate: Nu sunt bani pentru a incheia anul. Nici pentru salarii

Noul premier, Ludovic Orban, a declarat, joi, la preluarea de catre Victor Costache a mandatului de ministru al Sanatatii, ca nu sunt bani suficienti pentru a incheia anul nici pentru salarii, nici pentru.

Noul ministru al Sanatatii si-a preluat mandatul. Orban anunta o lipsa serioasa de fonduri pentru Sanatate. Nu mai sunt bani nici pentru salarii

O lipsa serioasa de fonduri pentru incheierea programelor din sanatate, deficit la Fondul national de sanatate si probleme in modul in care medicii pot ajuta pacientii caresufera accidente vasculare cerebrale sau infarct miocardic - acestea au fost doar cateva dintre anunturile facute de catre noul ministru al Sanatatii, Victor Costache, si de premierul Ludovic Orban.

Bani in plus pentru sanatate la rectificarea bugetara. Ludovic Orban: Nu sunt bani suficienti pentru a incheia anul pe programele de sanatate si nu sunt bani de salarii

Sanatatea ar urma sa primeasca bani in plus la rectificarea bugetara. Premierul Ludovic Orban spune ca in acest moment nu sunt bani suficienti pentru a incheia anul pe programele de sanatate si nu sunt bani de salarii.

Ludovic Orban: Institutul Cantacuzino ar putea fi demilitarizat

Institutul Cantacuzino, care a trecut, la inceputul anului trecut, din subordinea Ministerului Sanatatii in cea a Ministerului Apararii Nationale, ar putea fi demilitarizat, a anuntat joi premierul Ludovic Orban intr-o conferinta de presa comuna cu proaspatul ministru al Sanatatii, Victor Costache, si cu vicepremierul Raluca Turcan.

Ludovic Orban despre taxa clawback: Firmele de medicamente nu mai pot suporta aceasta povara fiscala si se retrag de pe piata

Taxa clawback a crescut de la 7 - 8%, cat era la inceput, la 26 - 27%, iar aceasta taxa este suportata de firmele din domeniu, care nu mai pot sa suporte efectiv aceasta povara fiscala si care incetul cu incetul se retrag de pe piata, a declarat joi premierul Ludovic Orban, intr-o conferinta de presa comuna cu noul ministru al Sanatatii, Victor Costache, si cu vicepremierul Raluca Turcan.

Ludovic Orban si Raluca Turcan, alaturi de ministri la preluarea mandatelor; Victor Costache deschide seria ceremoniilor de astazi

Premierul Ludovic Orban si vicepremierul Raluca Turcan participa, joi, la ceremoniile de preluare a portofoliilor de catre noii ministri. Primul eveniment are loc la Ministerul Sanatatii, unde va fi instalat in functie Victor Costache.

Ludovic Orban: Garantam continuarea alocarii a 2% din Produsul Intern Brut pentru Aparare Ministrul Ciuca: Armata Romaniei are nevoie de tehnica si echipamente moderne

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca pastreaza alocarea a 2% din PIB catre Aparare, acesta fiind un angajament al Romaniei in cadrul NATO. Seful Executivului a facut acest anunt la.

Ludovic Orban: Vom face depesedizarea administratiei. Vom schimba conducerea ANAF. Blocam toate concursurile organizate pe ultima suta de metri. La noile concursuri, probele orale, monitorizate cu camere ca la Bacalaureat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Guvernul pe care il conduce a inceput depesedizarea administratiei. Prim-ministrul a anuntat schimbarea.

Ludovic Orban: Romania are un guvern legitim, in ciuda unui boicot penibil si rusinos facut de doua formatiuni politice Sedinta informala a noului cabinet, luni seara, la Palatul Victoria (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, dupa ce cabinetul sau a trecut de votul din Parlament, ca noul guvern va avea o sedinta informala luni seara. De asemenea, prim-ministrul a precizat ca se.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2697 seconds )