Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: imi pun si eu intrebarea cum au putut fi acreditate anumite spitale. Am fost in foarte multe spitale din Romania. Uneori, din politete, am preferat sa tac (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: imi pun si eu intrebarea cum au putut fi acreditate anumite spitale. Am fost in foarte multe spitale din Romania. Uneori, din politete, am preferat sa tac (VIDEO)

Sorina Pintea a declarat duminica, in cadrul emisiunii Controverse, de pe B1 TV, ca nu a crescut numarul infectiilor intraspitalicesti, ci abia acum raportarea acestora se face corect. Referindu-se. continuă pe B1

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: Exista spitale care nu ar fi trebuit acreditate

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, sustine ca in Romania exista spitale care nu ar fi trebuit acreditate de catre Autoritatea Nationala de Management al Calitatii in Sanatate, ceea ce inseamna ca.

Romnia a preluat presedintia Consiliului UE n domeniul sanatatii: Rezistenta anti - microbiana, vaccinarea si accesul la medicamente - printre prioritati

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a preluat de la omologul sau austriac, Beate Hartinger-Klein, mandatul presedintiei rotative a Consiliului UE. Programul Presedintiei romane in domeniul sanatatii cuprinde 5 teme prioritare: rezistenta anti - microbiana, vaccinarea, accesul egal la medicamente al pacientilor din UE, mobilitatea pacientilor si sanatatea digitala eHealth).

Romania a preluat presedintia Consiliului UE in domeniul sanatatii

Ministerul Sanatatii anunta ca Romania a preluat vineri presedintia Consiliului UE in domeniul sanatatii, care va fi exercitta de la 1 ianuarie 2019, mandatul fiind preluat de ministrul Sanatatii Sorina Pintea de la omologul austriac. Sorina Pintea, ministrul Sanatatii a preluat de la omologul austriac Beate Hartinger-Klein mandatul presedintiei rotative a Consiliului UE, precizeaza Ministerul Sanatatii.

Romania a preluat vineri Presedintia Consiliului UE in domeniul Sanatatii. Care sunt obiectivele Romaniei in 2019

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, ministrul Sanatatii a preluat de la omologul austriac Beate Hartinger-Klein mandatul presedintiei rotative a Consiliului Uniunii Europene.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )