Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: Saptamana viitoare va fi una decisiva in ceea ce priveste declararea epidemiei de gripa

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: Saptamana viitoare va fi una decisiva in ceea ce priveste declararea epidemiei de gripa

Saptamana viitoare va fi decisiva. Daca pentru a treia saptamana consecutiv numarul cazurilor diagnosticate va depasi numarul cazurilor estimate, atunci vom declara epidemie de gripa, a declarat Sorina Pintea duminica intr-o interventie la Antena 3. continuă pe Adevărul

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, noi precizari cu privire gripa: Asta inseamna sa stam acasa

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facut noi precizari cu privire la cazurile de gripa din tara. Pentru ziua de maine am cerut Ministerului Educatiei sa suspende cursurile. Exista cazuri mai.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, noi precizari cu privire la gripa: Asta inseamna sa stam acasa

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facut noi precizari cu privire la cazurile de gripa din tara. Pentru ziua de maine am cerut Ministerului Educatiei sa suspende cursurile. Exista cazuri mai.

Ministrul Sanatatii: Saptamana viitoare va fi decisiva privind o hotarare referitoare la epidemia de gripa

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca saptamana viitoare va fi una decisiva in ceea ce priveste o hotarare referitoare la declararea epidemiei de gripa.

Sorina Pintea: Nu vom lua masuri suplimentare n cazul unei epidemii de gripa, deja actionam ca n cazul unei epidemii. Scolile nu vor fi nchise, se poate decide suspendarea punctuala a cursurilor n unele clase

Ministerul Sanatatii nu va lua masuri suplimentare in cazul in care saptamana viitoare va fi declarata epidemie de gripa, deoarece autoritatile actioneaza, deja. la fel ca in cazul unei epidemii, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Daca si saptamana viitoare numarul cazurilor de gripa diagnosticate va fi mai mare decat al celor estimate, vom putea spune ca suntem in epidemie, a anuntat ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a amintit ca suntem in plin sezon gripal, ca in fiecare an in aceasta perioada. Am avut doua saptamani cu caracter epidemic. Conform specialistilor, suntem in pragul unei epidemii. Cum te feresti de gripa. Vezi in articol recomandarile ministrului Sanatatii.

Sorina Pintea: Suntem in pragul epidemiei de gripa. in 2019 au avut loc 36 de decese, fata de doar 4 in perioada similara a anului trecut (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa, ca Romania este in pragul unei epidemii de gripa. Aceasta ar urma sa fie anuntata saptamana viitoare daca aceasta va.

Ministrul Sanatatii: Suntem in pragul unei epidemii de gripa. Ce masuri imediate vor lua autoritatile

Ministrul Sanatatii Sorina Pintea a anuntat vineri ca suntem in pragul unei epidemii de gripa, dat fiind ca ultimele doua saptamani au fost declarate saptamani epidemice, iar o a treia saptamana determina declararea epidemiei.

Sorina Pintea, despre revenirea elevilor la scoala: Gripa a fost ntotdeauna. Nu e cazul sa cream isterie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat duminica la Digi24, in legatura cu revenirea elevilor la scoala, in pragul unei epidemii de gripa, ca nu e cazul sa cream o isterie, pentru ca gripa a fost intotdeauna in aceasta perioada a anului si ca sunt lucruri simple pe care le putem aplica in cazul in care prezentam simptome. De asemenea, potrivit acesteia, triajul elevilor poate fi facut si de catre profesori.

Sorina Pintea, anunt cu privire la gripa: Marti decidem daca vom declara epidemie de gripa

Sorina Pintea a venit cu noi informatii, dupa ce numarul mortilor din cauza gripei a ajuns la 39. Ministrul Sanatatii a declarat ca aceasta saptamana e decisiva, iar atunci se va afla daca putem vorbi.

Ministrul Sanatatii: Suntem in pragul unei epidemii de gripa

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a tinut vineri dupa-amiaza o conferinta de presa. Ministrul Sanatatii a declarat ca suntem in pragul unei epidemii de gripa. Stire in curs.

Ecaterina Andronescu: Copiii se duc saptamana viitoare la scoala. Este ultima saptamana din semestru si noi nu putem sa bulversam incheierea semestrului

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a anuntat ca luni, dar si toata saptamana viitoare, elevii vor merge la scoala, unitatile nefiind inchise. Andronescu spune ca este ultima saptamana din semestru. Noi nu putem sa bulversam incheierea semestrului, a spus ministrul, precizand ca parintii trebuie sa duca copiii la medic daca exista suspiciune de boala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )