Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Sanatatii: La Suceava se va preda managemenul militar unei echipe civile

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii: La Suceava se va preda managemenul militar unei echipe civile

Peste doua zile, la Spitalul Judetean Suceava va fi predat unei echipe civile managementul militar. Anuntul a fost facut de ministrul Sanatatii care spune ca exista un personal medical reabilitat si o incredere recapatata. continuă pe Antena3

Spitalul din Suceava, demilitarizat Tataru: Peste doua zile, se va preda managemenul militar unei echipe civile

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a spus, marti seara, la Digi 24 ca, peste doua zile, la Spitalul Judetean Suceava, managementul militar va fi predat unei echipe civile, el spunand ca exista un personal medical reabilitat si o incredere recapatata, potrivit Mediafax.

Coronavirus in Romania: inca un medic bolnav de Covid-19 a murit A inceput recoltarea de plasma de la donatori vindecati

Bilantul deceselor asociate cu coronavirusul a ajuns marti, in Romania, la 650, dupa anuntarea a 4 de noi victime. Raportarea de astazi de la pranz a urcat numarul de cazuri la 11. 616, dupa anuntarea a 277 noi infectii. Premierul Ludovic Orban a explicat ca restrictiile vor fi ridicate in etape, incepand cu restrictiile privind circulatia in interiorul localitatilor. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat luni ca persoanele peste 65 de ani vor putea iesi in afara locuintelor dimineata, intre orele 07,00 si 11,00, si seara, intre 19,00 - 22,00. -----------22:56 Sindicat: Peste 260 de angajati ai MAI sunt infectati cu COVID-19. Circa 3. 200 sunt in izolare22:18 Spitalul din Suceava, demilitarizat Tataru: Peste doua zile, se va preda managemenul militar unei echipe civile17:45 Romania: 13 noi decese inregistrate 663 de decese de la inceputul pandemiei16:20 15 jandarmi de la Gruparea Mobila Craiova au COVID-19. Tot detasamentul a fost retras si testat.

Tataru: Peste doua zile la Suceava se preda managementul unei echipe civile

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, marti seara, ca la spitalul Judetean Suceava, peste doua zile, va fi din nou conducere civila. Avem in acest moment circuite, avem personal reabilitat, avem o incredere recapatat, avem un spital care poate face activitate medicala, a spus Tataru.

Ministrul Sanatatii, despre masurile de relaxare: inca suntem pe un plan ascendent. Nimic nu este stabilit deocamdata

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, spune ca mai avem un hop de trecut pentru a ajunge sa ne linistim in privinta cazurilor de infectare cu noul coronavirus: Ziua Municii, de 1 Mai, cand in mod traditional romanii se intalnesc la gratar. Astfel, oficialul avertizeaza ca relaxarea din 15 mai poate fi o utopie daca nu vom pastra si la finalul acestei saptamani distantarea sociala.

Unifarm are stocuri de echipamente, materiale sanitare si medicamente, sustine ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, sustine ca Unifarm are, in prezent, o cantitate mare de echipamente, materiale sanitare si medicamente care pot fi accesate de toti managerii unitatilor spitalicesti.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Relaxarea restrictiilor se va produce doar limitat si in anumite regiuni. Va exista o evaluare permanenta, astfel ca s-ar putea reveni asupra deciziei (VIDEO)

Relaxarea restrictiilor impuse pe fondul pandemiei de COVID-19 se va produce doar limitat si in anumite regiuni, a afirmat Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, luni, in direct pe B1 TV, la Buna, Romania! cu.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii: O masca se foloseste intre 2 si 4 ore. Dincolo de acest interval poate deveni ea insasi un pericol Medicul Radu Tincu: Oamenii trebuie sa-si dezvolte un comportament rational de utilizare a mastilor (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiuniii Dosar de politician, ca romanii trebuie sa stie ca mastile de protectie trebuie schimbate.

Ministrul Sanatatii face declaratii false despre situatia din Franta

In aceasta seara, Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca a vorbit in Franta si acolo s-au redeschis partial scolile si au aparut deja cazuri de infectare si in randul copiilor, si in cel al cadrelor didactice.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Suntem aproape de varful pandemiei. Se pune problema daca in varful pantei ajungem la 10.000-12.000 de pacienti sau mai mult (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca Romania se apropie de varful pandemiei de COVID-19, fiind, in acest moment, inca pe.

Ministrul Sanatatii anunta ca autoritatile nu se vor grabi cu o decizie legata de redeschiderea scolilor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca autoritatile nu se vor grabi cu o decizie legata de redeschiderea scolilor, intrucat au vazut din experienta Frantei, care a deschis partial scolile ca primele semne nu sunt incurajatoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )