Libnet.ro
UNICEF

00:07

Spitalul din Suceava, demilitarizat Tataru: Peste doua zile, se va preda managemenul militar unei echipe civile

Hotnews Hotnews,
 Spitalul din Suceava, demilitarizat Tataru: Peste doua zile, se va preda managemenul militar unei echipe civile

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a spus, marti seara, la Digi 24 ca, peste doua zile, la Spitalul Judetean Suceava, managementul militar va fi predat unei echipe civile, el spunand ca exista un personal medical reabilitat si o incredere recapatata, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Tataru: Peste doua zile la Suceava se preda managementul unei echipe civile

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, marti seara, ca la spitalul Judetean Suceava, peste doua zile, va fi din nou conducere civila. Avem in acest moment circuite, avem personal reabilitat, avem o incredere recapatat, avem un spital care poate face activitate medicala, a spus Tataru.

Coronavirus in Romania: inca un medic bolnav de Covid-19 a murit A inceput recoltarea de plasma de la donatori vindecati

Bilantul deceselor asociate cu coronavirusul a ajuns marti, in Romania, la 650, dupa anuntarea a 4 de noi victime. Raportarea de astazi de la pranz a urcat numarul de cazuri la 11. 616, dupa anuntarea a 277 noi infectii. Premierul Ludovic Orban a explicat ca restrictiile vor fi ridicate in etape, incepand cu restrictiile privind circulatia in interiorul localitatilor. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat luni ca persoanele peste 65 de ani vor putea iesi in afara locuintelor dimineata, intre orele 07,00 si 11,00, si seara, intre 19,00 - 22,00. -----------22:56 Sindicat: Peste 260 de angajati ai MAI sunt infectati cu COVID-19. Circa 3. 200 sunt in izolare22:18 Spitalul din Suceava, demilitarizat Tataru: Peste doua zile, se va preda managemenul militar unei echipe civile17:45 Romania: 13 noi decese inregistrate 663 de decese de la inceputul pandemiei16:20 15 jandarmi de la Gruparea Mobila Craiova au COVID-19. Tot detasamentul a fost retras si testat.

Marturii din spitalul groazei: A fost ingrozitor! Nu era personal, nu se ocupau, nu faceau fata

Situatia din Suceava nu s-a schimbat prea mult in ultima vreme. O spun fostii pacienti vindecati de COVID-19, care intre timp, au fost externati.

Un barbat din Suceava, surprins in timp ce tragea dezinfectant pe nas. S-a intors la locul faptei dupa cateva secunde (FOTO)

Imagini neasteptate surprinse intr-o scara de bloc din Suceava. Un barbat a fost surprins de o camera de supraveghere in timp ce tragea dezinfectantul de maini pe nas.

CORONAVIRUS |Un nou focar de COVID-19: 103 angajati si beneficiari dintr-un centru de recuperare neuropsihiatrica din Suceava, testati pozitiv

Un nou focar de coronavirus a aparut la un centru de recuperare neuropsihiatrica din Suceava. 103 angajati si beneficiari ai Centrului de Reabilitare si Recuperare Neuropsihiatrica CRRN) din Costana sunt.

VIDEO Barbat filmat in timp ce fura un recipient cu dezinfectant dintr-un bloc din Suceava. Viceprimar: Oare sa fi ascultat sfatul lui Trump referitor la injectarea cu dezinfectant?

Un barbat a fost filmat in timp ce fura un recipient cu dezinfectant montat intr-o scara de bloc din Suceava. Imaginile au fost postate pe Facebook de viceprimarul orasului, Lucian Harsovschi, alaturi de un mesaj ironic: Poate il etichetati in postare sa vedem daca e bine, sanatos. Chiar nu e de glumit, se pare ca il gusta.

Deputat PSD, acuzatii grave: Numarul real al mortilor de COVID-19 din Suceava este ascuns

Noi acuzatii fara precedent la adresa autoritatilor din Suceava.

Ministrul Sanatatii: La Suceava se va preda managemenul militar unei echipe civile

Peste doua zile, la Spitalul Judetean Suceava va fi predat unei echipe civile managementul militar. Anuntul a fost facut de ministrul Sanatatii care spune ca exista un personal medical reabilitat si o incredere recapatata.

Un nou focar de coronavirus la un centru de recuperare neuropsihiatrica din Suceava - peste 100 de pacienti si angajati infectati

Un nou focar de coronavirus a fost depistat la un centru de recuperare neuropshiatrica din judetul Suceava, unde au fost infectati peste 100 de pacienti si angajati. La inceputul saptamanii, au fost confirmati cu COVID-19 peste 300 de persoane de la un alt centru de recuperare psihiatrica din acelasi judet.

Focar de coronavirus la un centru de recuperare neuropsihiatrica din Suceava

Un nou focar de coronavirus a fost depistat la un centru de recuperare neuropshiatrica din judetul Suceava, unde au fost infectati peste 100 de pacienti si angajati.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )