Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Sanatatii: Urmeaza o luna cu mai multi factori care pot duce la o crestere a numarului de cazuri coronavirus Va fi evaluata capacitatea spitalelor de pediatrie de a primi copii cu COVID-19

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Sanatatii: Urmeaza o luna cu mai multi factori care pot duce la o crestere a numarului de cazuri coronavirus Va fi evaluata capacitatea spitalelor de pediatrie de a primi copii cu COVID-19

Urmeaza o perioada in care autoritatile se asteapta la o crestere a numarului de cazuri de coronavirus, iar in acest context este evaluata capacitatea spitalelor de a face fata unei astfel de situatii, a declarat vineri ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El spune ca va fi evaluata inclusiv capacitatea spitalelor de pediatrie de a primi si trata pacienti cu COVID-19, in contextul in care incepe anul scolar si este posibila o transmitere mai mare in randul copiilor. continuă pe Hotnews

Nelu Tataru: Urmeaza o luna cu mai multi factori care pot duce la cresterea de cazuri de Covid-19 Vom evalua capacitatea spitalelor de pediatrie in perspectiva deschiderii noului an scolar

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, este de parere ca numarul de cazuri de coronavirus vor creste odata cu inceperea anului scolar si redeschiderea restaurantelor, teatrelor si cinematografelor. in acest.

Ministrul Sanatatii se asteapta la o scadere treptata a numarului de cazuri de COVID-19 Cati pacienti sunt ventilati mecanic

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca se asteapta la scaderea numarului de cazuri de COVID-19, dar ca scaderea nu va fi una rapida, ci treptata, de la o saptamana la alta. Alte 1. 504 de cazuri noi de coronavirus - un record absolut - au fost raportate in Romania in ultimele 24 de ore, in urma a peste 25. 000 de teste efectuate.

Ministrul Sanatatii spune ca se asteapta la o scadere treptata a numarului de cazuri de COVID-19

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi, la Digi 24, ca se asteapta la scaderea numarului de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, dar aceasta nu va fi una rapida, ci treptata, de la o saptamana la alta, conform Agerpres.

FOTO NO COMMENT Pe bulevardul Regina Elisabeta, unde are Primaria Capitalei sediul, stau de cateva luni mai multi copaci uscati Situatie similara si pe Kiseleff

In ultimele luni, mai multi arbori de pe bd. Regina Elisabeta, care au fost toaletati, s-au uscat si desi sunt in aceasta stare de cateva luni, nu a venit nimeni sa-i indeparteze. Este adevarat, plantarile de arbori se fac primavara si toamna, deci copacii noi nu puteau fi plantati in timpul verii, insa macar puteau fi indepartati cei uscati, din motive de siguranta, dar si din motive estetice.

Monica Pop: NUMAI panica, sperieturi, cazuri grave, morti, desi cei mai multi pacienti s-au vindecat

Monica Pop a vorbit, pe o retea sociala, despre modul in care datele despre coronavirus sunt prezentate in ultima vreme. NUMAI panica, sperieturi, cazuri grave, morti, desi cei mai multi pacienti s-au vindecat!, scrie medicul.

Mai multi bani la Rabla Plus: ministrul Mediului vine cu o veste buna daca vrei masina nepoluanta

Ministrul Mediului a venit cu o veste buna pentru cei care urmaresc sa-si schimbe masina prin programul Rabla Plus. Industria auto stie ca viitorul e reprezentat de masini electrice sau.

Raluca Turcan: Cei mai multi dintre parinti vor sa-si trimita copiii la scoala

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat ca Guvernul detine date centralizate din teritoriu care arata .

ISRAEL: Mai multi adolescenti au descoperit monede vechi de 1.100 de ani

Un grup de adolescenti israelieni, care a ajutat la sapaturile arheologice din situl Yavne aflat in centrul tarii, a descoperit peste 400 de monede din aur pur vechi de 1. 100 de ani, potrivit CNN.

Apel de la MAI catre romanii care au un caine, o pisica sau orice alt animal!

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca a pus in transparenta proiectul privind ordonanta ce infiinteaza Politia Animalelor.

Telefonul cu cea mai mare baterie, care nu arata ca o caramida, oficial: de ce este atat de ieftin

In timp ce majoritatea telefoanelor de top au un acumulator intre 4000 si 5000 mAh, Gionee a dezvaluit un gadget atragator cu 10. 000 mAh. in contextul in care majoritatea posesorilor de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )