Libnet.ro
UNICEF

01:05

MINISTRUL SANATATII: Vom trai cu acest virus si in urmatorii doi ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL SANATATII: Vom trai cu acest virus si in urmatorii doi ani

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca omenirea a plecat la lupta cu ceva necunoscut, ceva care se regaseste prima data in patologia umana, o boala pentru care nu exista tratament sau vaccin si este important sa trecem peste aceasta pandemie lin, cu un varf care se atinge in timp, nu exponential. Tataru afirma ca, dupa fiecare pandemie, s-a constatat ca au urmat doi ani de epidemii sezoniere si asa crede ca se va intampla si acum, doar ca vor fi mai putine cazuri decat se inregistreaza in aceasta perioada. in plus, ministrul Sanatatii anunta ca nu suntem inca aproape de a avea un vaccin impotriva coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Sanatatii: Vom trai cu cororonavirusul si in urmatorii doi ani. Dupa pandemie, vom avea epidemii sezoniere

Infectia cu coronavirus va afecta populatia Romaniei si in urmatorii doi ani. Dupa pandemie, vor urma epidemii sezoniere, dar care nu vor avea aceeasi amploare ca acum, a spus Nelu Tataru la Antena 3.

Nelu Tataru: Suntem aproape la jumatatea pandemiei. Vom trai cu acest virus si in urmatorii doi ani

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca omenirea a plecat la lupta cu ceva necunoscut, ceva care se regaseste prima data in patologia umana, o boala pentru care nu exista tratament sau vaccin si este important sa trecem peste aceasta pandemie lin, cu un varf care se atinge in timp, nu exponential.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Nu exista, in acest moment, varianta in care sa luam batranii si sa-i carantinam (...) Nu e loc de politica. Daca cineva incearca asa ceva, greseste (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a declarat, pentru B1 TV, ca, in acest moment, nu exista varianta carantinarii batranilor. Precizarea vine in contextul in care Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Nu exista, in acest moment, varianta in care sa luam batranii si sa-i carantinam (...) Nu e loc de politica. Daca cineva incearca asa ceva, greseste (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a declarat, pentru B1 TV, ca, in acest moment, nu exista varianta carantinarii batranilor. Precizarea vine in contextul in care Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli.

Ministrul Sanatatii: Cadrele medicale vor afla ce sporuri primesc, dupa incheierea starii de urgenta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca sase cadre medicale au fost rapuse de coronavirus pana in acest moment, in Romania.

Prima data avansata oficial pentru redeschiderea scolilor. Ministrul Sanatatii: Poate sfarsitul lunii mai, inceputul lunii iunie, 1 iunie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat marti seara ca scolile s-ar putea redeschide la sfarsitul lunii mai - inceputul lunii iunie, o discutie pe aceasta urmand sa aiba miercuri cu ministrul Educatiei.

CORONAVIRUS. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Relaxarea se va face gradual. Se vor purta masti si manusi. Mall-urile raman inchise, competitiile sportive vor continua sa fie interzise

Romania este in carantina din cauza epidemiei de coronavirus pana la jumatatea lunii mai, iar ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, vorbeste de o prelungire a restrictiilor cel putin pentru o parte din.

PSD reactioneaza la scandalul provocat de planul lui Streinu-Cercel si arata cu degetul catre ministrul Sanatatii: A spus ca exista si posibilitatea de a lua batranii de acasa

PSD sustine ca si ministrul Sanatatii a admis posibilitatea de a lua persoanele de peste 65 de ani de langa familii dar si-a negat afirmatiile, dupa reactia publica de revolta. Social democratii au reactionat dupa ce presedintele Romaniei a criticat propunerea doctorului Streinu Cercel.

Cand se vor relaxa restrictiile impuse de COVID-19 si ce vor presupune acestea. Ministrul Sanatatii: Nu se deschid mall-urile!

Relaxarea restrictiilor in Romania va fi facuta in momentul in care numarul de noi cazuri de coronavirus va fi in scadere, iar deciziile vor fi luate in functie de fiecare comunitate in parte. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca primeste propuneri de la comitetul stiintific, precizand ca nu se ia in calcul separarea varstnicilor de familii, asa cum a propus Streinu Cercel.

Ministrul Sanatatii: Acestea sunt criteriile pentru ridicarea restrictiilor impuse romanilor

Ministrul Sanatatii a vorvit despre criteriile pentru ca restrictiile sa inceapa sa fie ridicate in Romania. Printre acestea se numara numarul deceselor si curba cazurilor noi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )