Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Sportului: Confirm ca EURO 2020 va avea loc la Bucuresti in cele mai bune conditii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrul Sportului: Confirm ca EURO 2020 va avea loc la Bucuresti in cele mai bune conditii

Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, a confirmat, vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul Guvernului la finalul Comitetul interministerial de pregatire si organizare a turneului final al Campionatului European de fotbal, ca. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Sportului: Va pot reconfirma ca EURO 2020 va avea loc la Bucuresti in cele mai bune conditii asumate de statul roman

Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, a dat asigurari vineri ca Bucurestiul va putea organiza cele patru meciuri de la Campionatul European din acest an ce i-au fost repartizate, iar acestea vor avea loc.

EURO 2020 Bucurestiul, casa pentru Ucraina

Capitala este deja casa pentru o echipa calificata la Euro 2020, iar toti microbistii autohtoni asteapta ca a doua formatie care sa se pregateasca si sa evolueze la Bucuresti sa fie cea tricolora. Ucraina si-a stabilit cartierul general la Bucuresti in vederea Euro-2020. FRF a anuntat cartierele generale ale celor 20 de echipe care au obtinut pana acum calificarea la turneul final. Dintre echipele cunoscute ca vor juca la Bucuresti, in Grupa C, reprezentativa Ucrainei a ales capitala Romaniei, in timp ce nationala Austriei va ramane in tara ei.

O singura echipa si-a stabilit cantonamentul la Bucuresti pentru EURO 2020

Din cele 20 de echipe calificate pana acum la turneul final EURO 2020 o singura echipa a ales tara noastra pentru pregatirea meciurilor din vara acestui an.

Australian Open: Cand va avea loc sfertul de finala dintre Simona Halep si Anett Kontaveit

Organizatorii primului Grand Slam al anului au stabilit programul zilei de miercuri, una in care va avea loc si sfertul de finala dintre Simona Halep si Anett Kontaveit.

Temerile sunt confirmate de oficialii MTS: Stadioanele nu vor fi gata pentru EURO 2020, iar calea ferata e blocata

Cu doar cateva luni inainte de EURO 2020, planurile initiale pentru gazduirea unor meciuri din cadrul competitiei sufera modificari.

Temerile sunt confirmate de oficialii MTS: Stadioanele nu vor fi gata pentru EURO 2020, iar calea ferata e blocata

Cu doar cateva luni inainte de EURO 2020, planurile initiale pentru gazduirea unor meciuri din cadrul competitiei sufera modificari.

Companiile lui Firea, contestate iar in instanta. Ce efecte juridice vor avea loc?

Prefectul Capitalei a atacat in instanta hotarariile prin care Consiliul General al Municipiului Bucuresti a vrut sa aduca in legalitate companiile municipale. Asta inseamna ca, pana la finalizarea cauzei, activitatea companiilor care asigura.

Ucraina, singura echipa calificata la EURO 2020 care se va pregati la Bucuresti

Ucraina este singura echipa nationala dintre cele 20 calificate pana acum la Campionatul European 20.

MARMUREANU a refacut CALCULELE! ALERTA! CAND va avea loc MARELE CUTREMUR, in Romania?

In Romania au loc, frecvent, cutremure. FANII SUNT iMPIETRITI DE UIMIRE Cutremurele sunt fenomene.

Italia: Referendumul pentru reducerea numarului parlamentarilor va avea loc la 29 martie

La 29 martie, Italia se va prezenta din nou la vot pentru referendumul care va confirma reforma privind reducerea numarului parlamentarilor. Consultatia populara va confirma, sau nu, reforma care reduce numarul parlamentarilor de la 945 cat sunt in prezent) la 600 200 de senatori si 400 de deputati), potrivit La Repubblica, citat de Rador.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2719 seconds )