Libnet.ro
UNICEF

06:45

Australian Open: Cand va avea loc sfertul de finala dintre Simona Halep si Anett Kontaveit

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Cand va avea loc sfertul de finala dintre Simona Halep si Anett Kontaveit

Organizatorii primului Grand Slam al anului au stabilit programul zilei de miercuri, una in care va avea loc si sfertul de finala dintre Simona Halep si Anett Kontaveit. continuă pe Hotnews

Australian Open: Cand va avea loc meciul Simonei Halep cu Elise Mertens din optimi

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 4, va evolua cu belgianca Elise Mertens, locul 17 WTA si cap de serie numarul 16, in optimi la Australian Open. Meciul va fi transmis in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep, la trei meciuri de marele trofeu de la Australian Open: Toate detalii despre sfertul impotriva lui Kontaveit si traseul spre al treilea titlu de Grand Slam (FOTO)

Simona Halep s-a calificat luni dimineata in sferturile de finala de la Australian Open dupa ce a trecut de belgianca Elise Mertens in doua seturi, 6-4 6-4, iar acum tabloul de concurs o arata mare favorita.

Brad Gilbert, sedus de jocul primei semifinaliste de la Australian Open. Sfertul debutantelor, decis cu 2-0

Americanca Sofia Kenin este prima semifinalista a turneului de la Australian Open, dupa o victorie 6-4, 6-4 in fata lui Ons Jabeur Tunisia). Cele doua sportive, ambele aflate in premiera intr-un sfert de finala la un Grand Slam, au oferit un meci agreabil, chiar daca, inevitabil, partida lor a fost perceputa drept un act de deschidere pentru derby-ul dintre liderul mondial Ashleigh Barty si dubla campioana de la Wimbledon, Petra Kvitova.

Darren Cahill, sedus de jocul primei semifinaliste de la Australian Open. Sfertul debutantelor, decis cu 2-0

Americanca Sofia Kenin este prima semifinalista a turneului de la Australian Open, dupa o victorie 6-4, 6-4 cu in fata lui Ons Jabeur Tunisia). Cele doua sportive, aflate fiecare in premiera intr-un sfert de finala la un Grand Slam, au oferit un meci agreabil, chiar daca, inevitabil, partida lor a fost perceputa drept un act de deschidere pentru derby-ul dintre liderul mondial Ashleigh Barty si dubla campioana de la Wimbledon, Petra Kvitova.

Sfertul Simonei Halep pierde inca o mare favorita, dupa cel mai rapid meci de la Australian Open! Vestea buna pentru romanca in ceea ce priveste semifinalele

Semifinalista la US Open, anul trecut, pe o suprafata similara, Belinda Bencic a parasit intrecerea de la Australian Open inca din turul 3, fiind invinsa fara net in cel mai scurt meci jucat in acest an la Melbourne. in plus, Donna Vekic a pierdut si ea, sambata, astfel incat, daca va reusi sa treaca in optimi de Bertens sau CiCi Bellis, Simona Halep va infrunta in sferturi o jucatoare din afara Top 30, avand un culoar ofertant spre semifinale.

Simona Halep, in semifinalele Australian Open. Cum a reactionat dupa victoria cu Anett Kontaveit

Simona Halep Anett Kontaveit Live Video in sferturile de finala la Australian Open. Duelul dintre cele doua sportive este programat in noaptea de marti spre miercuri, de la ora 2:00 si este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport si Eurosport, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Va .

Simona Halep e in a doua saptamana de Australian Open, iar romanii au dat deja drumul la calcule. Ce traseu ar putea avea spre marele trofeu si cum sta la casele de pariuri

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, s-a calificat in faza optimilor de finala de la Australian Open, unde o va infrunta pe Elise Mertens, locul 17 mondial. Acestea fiind spuse, romanii au dat deja drumul la to.

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Australian Open si pe cine ar putea intalni in semifinale

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a trecut in optimi de Elise Mertens cu 6-4, 6-4. Campioana de la Wimbledon se va duela pentru un loc in semifinale cu Anett Kontaveit, care a invins-o pe Iga Swiatek cu 6-7, 7-5, 7-5. Simona Halep Anett Kontaveit, in sferturile .

Mai sunt cateva ore pana cand Simona Halep isi masoara fortele cu Elise Mertens. B1.RO iti spune tot ce trebuie sa stii inainte de duelul de 5 stele din optimile Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA, o infrunta pe Elise Mertens, 17 WTA, in faza optimilor de finala de la Australian Open, luni, ora 2:00, iar partida va fi difuzata de programele Eurosport. Casele de pariuri o dau.

Stim primul sfert de la Australian Open! Cum s-au descurcat Cori Gauff (15 ani) si invingatoarea Serenei Williams

Parcursul de exceptie al americancei in varsta de doar 15 ani, Cori Gauff, s-a incheiat, duminica, in optimile de la Australian Open. La Melbourne s-a completat deja distributia unui prim sfert de finala pe tabloul feminin: Sofia Kenin cap de serie 4) si Ons Jabeur, ambele aflate in premiera in aceasta faza a competitei la un Grand Slam, se vor duela pentru un loc in semifinale.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )