Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ministrul Sportului despre reluarea Ligii 1: Probabil jumatatea lunii iunie

Online Sport Online Sport,
Ministrul Sportului despre reluarea Ligii 1: Probabil jumatatea lunii iunie

Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului, a vorbit inca o data despre posibila data de reluarea a campionatului de Liga 1, competitie intrerupta la 9 martie din cauza pandemiei de coronavirus. continuă pe Online Sport

LPF aduce lamuriri despre reluarea Ligii 1 si relatia cu detinatorul drepturilor TV

LPF si EAD au discutat prin intermediul unei video-conferinte in vederea normalizarii relatiilor dintre cele doua organizatii.

Ministrul Economiei, precizari despre reluarea turismului: care e data cea mai probabila

Nu exista o certitudine privind deschiderea sezonului estival pentru cetatenii romani catre Grecia, Bulgaria si Serbia incepand din 1 iunie, a declarat, miercuri, ministrul Economiei, Virgil Popescu, precizand ca trebuie vazut ce modificari va aduce Parlamentul starii de urgenta.

Scenariu pentru reluarea Ligii 1. Infrangere la masa verde pentru echipele cu jucatori pozitivi la covid

Pentru reluarea fotbalului din Liga 1 se fac tot felul de scenarii in asteptarea unei hotarari oficiale si definitive.

Ministrul Economiei, despre un acord turistic cu Bulgaria si Grecia: Romania trebuie sa mai parcurga o etapa Sezonul estival s-ar putea deschide din 15 iunie, daca toate lucrurile sunt in regula

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat miercuri la Digi24 ca Romania mai are de parcurs etapa aprobarii de catre Parlament a starii de alerta, inainte de a incheia un acord cu Bulgaria, Grecia si Serbia care au ajuns la un acord privind libera circulatie a persoanelor incepand cu 1 iunie. Nu ne putem angaja din punct de vedere statal la un parteneriat in conditiile in care avem o oarecare incertitudine cu privire la conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca cetatenii romani si cetatenii straini care intra pe teritoriul Romaniei pe perioada starii de alerta, a spus el.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )