Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ministrul Stroe nu crede ca putem pierde co-organizarea Euro 2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Stroe nu crede ca putem pierde co-organizarea Euro 2020

Discutiile legate de organizarea Euro 2020 intr-o singura tara capata tot mai multa consistenta. Dincolo de criza sanitara, care acapareaza orice subiect anul acesta si care ar justifica o asemenea masura, nu trebuiesc neglijate nici eforturile si cheltuielile tarilor co-organizatoare. continuă pe Ziarul Bursa

Bucurestiul ar putea pierde meciurile de la EURO 2020. Scenariul pus la cale de UEFA si ce tara devine favorita

UEFA analizeaza un scenariu in care turneul final al Campionatului European din 2020, amanat pentru 2021, se va juca intr-o singura tara din cauza pandemiei de coronavirus, conform cotidianului Le Parisien.

EURO 2020 intr-o singura tara? Ministrul Ionut Stroe: Nu exista un asemenea scenariu

Publicatia franceza Le Parisien a lansat ipoteza conform careia turneul final EURO 2020 s-ar putea disputa pana la urma intr-o singura tara, in contextul pandemiei de covid-19.

Ministrul Ionut Stroe: EURO 2020 se va desfasura in conditii occidentale in Romania

Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, a sustinut o conferinta de presa in care a vorbit despre principalele borne pe care le-a atins in ultimele 12 luni, printre care si organizarea evenimentului sportiv EURO 2020.

Romania e aproape pregatita pentru Euro 2020, care se va tine in 2021, anunta ministrul Stroe

Romania e aproape gata cu pregatirile pentru Euro 2020, care se va tine in 2021, a anuntat, marti, m.

Lovitura dura pentru Romania la Euro 2020. Ce se va intampla cu meciurile din Bucuresti

Romania a ratat participarea la Euro 2020, dupa infrangerea in barajul contra Islandei. Iar dezastrul ar putea continua in perioada care urmeaza. UEFA ar fi tentata sa renunte la proiectul care prevede disputarea turneului final in mai multe orase, din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel ca Bucurestiul ar putea fi sters de pe lista gazdelor .

Vesti proaste pentru Romania: S-a aflat numele tarii care ne poate lasa fara Euro 2020

Pe masura ce pandemia de coronavirus se agraveaza, devine tot mai clar ca ideea revolutionara a celor de la UEFA, de a organiza Euro 2020, amanata ulterior pentru 11 iunie - 11 iulie 2021, in 12 orase diferite, e inoportuna. Si cu sanse tot mai mici de realizare!.

Romania, fata in fata cu dezastrul pierderii Euro 2020: Prima reactie oficiala

E tot mai clar ca, in contextul pandemiei de coronavirus, desfasurarea turneului final in 12 orase europene diferite e, de fapt, o utopie. Oficialii romani vad insa lucrurile altfel.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )