Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ministrul Transporturilor: 40% din pierderile Tarom pe 2017, in mandatul lui Wolff. in doua luni din 2019, 47 de milioane de lei pierderi

Adevărul Adevărul,
Ministrul Transporturilor: 40% din pierderile Tarom pe 2017, in mandatul lui Wolff. in doua luni din 2019, 47 de milioane de lei pierderi

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat sambata ca 40% din pierderile Tarom pe 2017 au fost facute in mandatul fostului director Werner Wolff, iar in doua luni din 2019 acesta a reusit performanta sa aiba 47 de milioane de lei pierderi. Cuc a reprosat ca s-au deschis foarte multe curse fara studiu de rentabilitate, ca au existat plecari voluntare, dar numarul angajatilor a crescut, nefiind insa vorba despre piloti. continuă pe Adevărul

Ministrul Transporturilor: 40 la suta din pierderile Tarom pe 2017, in mandatul lui Wolff. in doua luni din 2019, 47 de milioane de lei pierderi

Ministrul Transporturilor Razvan Cuc a declarat sambata ca 40 la suta din pierderile Tarom pe 2017au fost facute in mandatul fostului director Werner Wolff, iar in doua luni din 2019 acesta a reusit performanta sa aiba 47 de milioane de lei pierderi. Cuc a reprosat ca s-au deschis foarte multe curse fara studiu de rentabilitate, ca au existat plecari voluntare, dar numarul angajatilor a crescut, nefiind insa vorba despre piloti.

Ministrul Transporturilor, despre noul director Tarom: O sa vedeti ca e de meserie

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a afirmat ca joi va avea loc o intrunire a unui nou Consiliu de Administratie al Tarom si va fi numit un nou director general. El a refuzat sa spuna numele acestuia, precizand insa ca este un om care tine cu Tarom-ul si o persoana din acest domeniu, un om de meserie. Eu va spun atata: ce a fost pana acuma, a fost la Tarom epoca lui Tudose, a afirmat Cuc.

Ministrul Transporturilor verifica din nou stadiul lucrarilor pe loturile 1 si 2 ale autostrazii Sebes - Turda

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, este prezent din nou in judetul Alba, pentru a verifica stadiul lucrarilor pe primele doua loturi ale Autostrazii Sebes - Turda, dupa doar 3 saptamani de la precedenta vizita.

Dupa ce a bagat Tarom in criza, ministrul Transporturilor vine cu o solutie

Fara sa aiba in vedere consecintele gesturilor sale, ministrul Transporturilor a demis in ultimele zile Consiliul de Administratie al Tarom si l-a lasat fara un presedinte. Razvan Cuc are insa o solutie. Ieri, am detalliat situatia tensionata din cadrul Tarom si motivul pentru care intreaga sa flota aeronautica ar putea fi parcata din cauza unui [] .

Ministrul Transporturilor: TAROM va anula mai multe curse neperformante

Noua conducere a TAROM va anula mai multe curse neperformante, unde gradul de incarcare era de 25%, iar avioanele zburau cu doar zece pasageri la bord, a anuntat, sambata, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, i.

MINISTRUL TRANSPORTURILOR: Nu voi mai anunta cand merg pe santiere

ACTUALIZARE Ministrul Transporturilor: TAROM va anula mai multe curse neperformante ---- Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, astazi, ca nu va mai anunta dinainte cand va merge pe santiere, pentru a vedea constructorii cum lucreaza cu adevarat, precizand ca a inteles foarte clar mesajul romanilor si ca rabdarea tuturor a ajuns la o limita.

Ministrul Transporturilor spune ca nu va mai anunta cand merge pe santiere pentru a vedea cum lucreaza constructorii

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, sambata, ca nu va mai anunta dinainte cand va merge pe santiere, pentru a vedea constructorii cum lucreaza cu adevarat, precizand ca a inteles foarte clar mesajul romanilor si ca rabdarea tuturor a.

Ministrul Transporturilor, despe Uber si Clever: Dam o ordonata care sa combata pirateria

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declaratjoi, 21 martie, la Alba Iulia ca autoritatile nu vor sa interzica activitatea firmelor precum Uber si Clever, ci vor ca toata lumea sa urmeze aceeasi legislatie.

Ministrul Transporturilor, despe Uber si Clever: Dam o ordonanta care sa combata pirateria

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declaratjoi, 21 martie, la Alba Iulia ca autoritatile nu vor sa interzica activitatea firmelor precum Uber si Clever, ci vor ca toata lumea sa urmeze aceeasi legislatie.

Ministrul Transporturilor, anunt de ULTIMA ORA: TAROM va anula mai multe curse neperformante

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat sambata, ca TAROM va anula mai multe curse neperformante. Este vorba despre curse cu un grad de incarcare de sub 25%, in cazul carora avioanele zburau cu doar ze.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )