Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Transporturilor, despre noul director Tarom: O sa vedeti ca e de meserie

Adevărul Adevărul,
Ministrul Transporturilor, despre noul director Tarom: O sa vedeti ca e de meserie

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a afirmat ca joi va avea loc o intrunire a unui nou Consiliu de Administratie al Tarom si va fi numit un nou director general. El a refuzat sa spuna numele acestuia, precizand insa ca este un om care tine cu Tarom-ul si o persoana din acest domeniu, un om de meserie. Eu va spun atata: ce a fost pana acuma, a fost la Tarom epoca lui Tudose, a afirmat Cuc. continuă pe Adevărul

Ministrul Sanatatii, despre noul scandal al dezinfectantilor: Biocidele au fost folosite in peste 30 de spitale din tara. Pacientii nu au fost in pericol

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat marti ca cele trei produse biocide neconforme au fost folosite in peste 30 de spitale din toata tara. Oficialul a amintit insa ca pacientii nu au fost pusi in pericol si a dat asigurari ca toate produsele respective au fost scoase din unitatile sanitare.

Ministrul Transporturilor a gasit un nou vinovat pentru lipsa autostrazilor: statul paralel. Oamenii erau terorizati de statul paralel, de tot felul de amenintari

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, considera ca statul paralel este de vina pentru lipsa autostrazilor din Romania, el sustinand ca angajatii din companii nu au semnat contracte de teama DNA.

Ministrul Transporturilor da vina pe statul paralel pentru lipsa autostrazilor

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declat, luni, intr-o conferinta de presa castatul paralel este vinovat pentru lipsa autostrazilor. Razvan Cuc sustine ca angajatorii din transporturi refuzau.

Noul Director Regional al BERD - in vizita la Bucuresti

Noul Director Regional pentru Romania si Bulgaria al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), Mark Davis, a sosit astazi la Bucuresti, informeaza institutia intr-un comunicat.

Noul director comercial de la PSA vine de la Renault

Constructorul auto francez PSA, a anuntat, ieri, numirea lui Thierry Koskas, fost director comercial la rivalul Renault, in postul de vice-presedinte responsabil de vanzari si marketing.

George Cosac, despre noul antrenor al Simonei Halep: Este omul bun la toate

Daniel Dobre a reluat colaborarea cu Simona Halep, acesta urmand sa fie antrenorul numarului trei WTA la turneul de la Miami ramane de vazut cat va dura colaborarea). George Cosac, presedintele FRT, a vorbit despre aceasta mutare, precizand urmatoarele despre Dobre: este omul bun la toate.

Ce spun specialistii in turism despre noul clip de promovare a Romaniei: Nu am inteles prea bine de ce este in limba romana VIDEO

Ministerul Turismului a lansat noul clip de promovare a Romaniei, ca destinatie ideala pentru 365 de zile de vacanta pe an. Specialistii in turism consultati de Adevarul lauda initiativa, insa au si cateva amendamente.

Ministrul Sanatatii, despre evolutia epidemiei de gripa: Recomandam precautie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri, la Techirghiol, ca de la inceputul acestui an au fost inregistrate 179 de decese din cauza gripei, cu 50 mai multe comparativ cu 2018, mentionand ca.

Ministrul Sanatatii, despre evolutia epidemiei de gripa: Recomandam precautie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri, la Techirghiol, ca de la inceputul acestui an au fost inregistrate 179 de decese din cauza gripei, cu 50 mai multe comparativ cu 2018, mentionand ca.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )