Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ministrul Transporturilor: Facem studii pentru a gasi solutia legaturii Bucuresti - Otopeni

Antena3 Antena3,
Ministrul Transporturilor: Facem studii pentru a gasi solutia legaturii Bucuresti - Otopeni

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a declarat, duminica, la dezbaterile asupra bugetului, ca se fac studii privind modul in care va fi legata Capitala de Aeroportul Henri Coanda, afirmand ca trebuie. continuă pe Antena3

Ministrul Transporturilor: Cautam solutii pentru legatura Bucuresti-Otopeni, sa nu facem elefanti albi

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a declarat duminica, la dezbaterile asupra bugetului, ca se fac studii privind modul in care va fi legata Capitala de Aeroportul Henri Coanda, afirmand ca trebuie evitate investitiile de tipul elefantilor albi, care sunt apoi abandonate, relateaza Mediafax.

Ministrul Transporturilor nu vrea ELEFANTI ALBI intre Bucuresti si Otopeni

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a anuntat ca se fac studii privind modul in care va fi legata Capitala de Aeroportul Henri Coanda.

FOTO / VIDEO Cum arata noua Gara din Arad dupa modernizare. Ministrul Transporturilor a vizitat si santierul liniei de cale ferata reabilitata pana la frontiera

Modernizarea Garii din Arad a fost finalizata, iar ministrul Transporturilor Dan Costescu a facut o vizita joi pentru a inspecta ultimele lucrari pe coridorul de cale ferata aflat in reabilitare pana la frontiera cu Ungaria. Vezi in articol mai multe fotografii cu proaspat modernizata Gara din Arad.

Ministrul Transporturilor, despre surparea de la Eroilor: Sunt accidente tehnice care se intampla oriunde in lume / Tasarile sunt departe de cota de alarma

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a declarat, legat de surparea soselei din zona Eroilor, ca tasarile sunt in acest moment departe de cota de alarma, precizand ca a solicitat mobilizarea unei echipe care sa identifice eventuale alte goluri sub carosabil in zona care ar putea fi afectatata, transmite Mediafax.

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a afirmat ca Aradul are una dintre cele mai moderne gari din Europa

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a efectuat in cursul zilei, de joi, o vizita de lucru la Statia CFR Arad, care a fost modernizata.

FOTO Ministrul Transporturilor a vizitat autostrada care este terminata cu sapte luni inainte de termen

Ministrul Transportuilor a vizitat, joi, Autostrada Timisoara-Lugoj, lotul doi, care va fi inaugurata cu mult inainte de termen.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )