Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, anunta alocarea a 2% din PIB pentru domeniului transporturilor: Toleranta zero fata de incercarile de a sabota implementarea proiectelor (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, anunta alocarea a 2% din PIB pentru domeniului transporturilor: Toleranta zero fata de incercarile de a sabota implementarea proiectelor (VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a sustinut, miercuri, Planul investitional pentru dezvoltarea infrastructurii de transport pentru perioada 2020 2030. Bode a declarat ca va manifesta toleranta zero. continuă pe B1

Bode despre restrictiile de zbor: Cursele aeriene pot fi reluate catre unele state

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, anunta ca legaturile aeriene cu tarile care au un coeficient de infectare cu SARS-COV-2 mai mic decat cel raportat de Romania la o suta de mii de locuitori pot fi reluate.

De cati bani este nevoie pentru drumuri in Romania. Anuntul socant al Ministrului Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode spune ca infrastructura de transport din Romania are nevoie de investitii foarte mari. Despre ce sume este vorba De cati bani este nevoie pentru drumuri in Romania. Anuntul socant al Ministrului Transporturilor intr-o conferinta de presa, Lucian Bode a prezentat planul investitional pentru dezvoltarea infrastructurii pentru urmatorii 10 ani, din cadrul .

Ministrul Transporturilor se asteapta ca anul acesta sa fie dati in folosinta 80 de kilometri de autostrada

Toate tronsoanele de autostrada unde lucrarile sunt gata in proportie de 90%, adica peste 80 de kilometri in total, ar trebui sa fie deschise traficului pana la sfarsitul acestui an, a declarat, miercuri, ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode, intr-o conferinta de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )