Libnet.ro
UNICEF

07:00

De cati bani este nevoie pentru drumuri in Romania. Anuntul socant al Ministrului Transporturilor

Playtech Playtech,
De cati bani este nevoie pentru drumuri in Romania. Anuntul socant al Ministrului Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode spune ca infrastructura de transport din Romania are nevoie de investitii foarte mari. Despre ce sume este vorba De cati bani este nevoie pentru drumuri in Romania. Anuntul socant al Ministrului Transporturilor intr-o conferinta de presa, Lucian Bode a prezentat planul investitional pentru dezvoltarea infrastructurii pentru urmatorii 10 ani, din cadrul . continuă pe Playtech

Cati bani va primi Romania de la Bruxelles. Klaus Iohannis a facut anuntul

Klaus Iohannis vine cu precizari despre discutiile purtate recent la Bruxelles. Cu ce suma impresionanta a venit acasa seful statului? Proiectele europene bat la usa. Anunt Klaus Iohannis: Cati bani va primi Romania de la Bruxelles? Romania a obtinut o suma impresionanta pentru proiectele europene, a anuntat recent Klaus Iohannis. Este vorba despre 7. 9 miliarde .

Anuntul presedintelui Iohannis. Cati bani a obtinut de la Bruxelles pentru Romania. Ne-am pregatit bine si am obtinut un rezultat frumos

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti dimineata, ca Romania a obtinut aproape 80 de miliarde de euro, bani europeni, dupa patru zile de negocieri dure la Bruxelles.

Cati bani costa noua Dacia Logan. Are cutie automata si arata excelent

Uzinele Dacia vin cu o varianta de Logan care va fi adorata de femeile din toata lumea! Aceste autoturisme vor veni din fabrica cu o cutie de viteze asemanatoare cu cea automata. Asadar, nu va mai fi nevoie sa schimbam vitezele si ne putem concentra pe sofat. Iata cati bani costa noua Dacia Logan cu .

Romania, tara bugetarilor. Cati bani da Statul oamenilor, fata de celelalte tari europene. E inimaginabil

Romania ocupa locul fruntas in UE privind fondurile alocate de stat pentru salariile propriilor angajati. Sarac fiind, statul roman incearca sa-i remunereze bine pe salariati. Indiferent de partidul aflat la guvernare, numarul bugetarilor creste simtitor. Romania, tara bugetarilor Tara noastra se mentine, pentru al treilea an consecutiv, pe locul unu in UE in ceea ce .

Cati bani costa un sezlong in statiunile de pe litoralul romanesc, in aceasta vara. Este incredibil ce se intampla

Redeschiderea plajelor a reprezentat un adevarat motiv de bucurie pentru turisti, insa sumele pe care vor fi nevoiti sa le scoata din buzunare sunt de-a dreptul uriase. Scumpirea preturilor a luat cu asalt litoralul romanesc. Cati lei costa sa inchiriezi un sezlong pe o plaja din Mamaia, Vama Veche sau Eforie Nord, aflati in paragrafele .

Este oficial. Ministrul Muncii, veste excelenta pentru milioane de parinti: Da. Vor creste alocatiile. De cati bani in plus vor beneficia copiii

Violeta Alexandru a dezvaluit in cursul serii de ieri ca vor creste alocatiile, acest subiect urmand sa fie abordat in scurt timp in cadrul Guvernului. Ministrul Muncii afirma ca dublarea sau triplarea alocatiilor nu este o varianta sustenabila a bugetului, iar procentul majorarii nu a fost inca stabilit. A dubla peste noapte nu este o .

Cati bani castiga, de fapt, Andreea Esca la Pro TV. S-a aflat salariul real al vedetei: ce surpriza

Scandalul momentului o are in prim plan pe cea mai cunoscuta prezentatoare de stiri din Romania, Andreea Esca. Cu toate astea, vedeta ramane una din cele mai iubite si apreicate personalitati din mass-media romaneasca. Cati bani castiga, de fapt, Andreea Esca la Pro TV De-a lungul timpului salariul vedetei PRO TV a fost tema de .

Adevarul despre fiul lui Ion Iliescu. Cine este, de fapt, Mihai Bujor Sion, ce avere are si cati bani face de la stat

Ion Iliescu si sotia acestuia, pe nume Nina, nu au copii. insa putini cunosc faptul ca fostul presedinte al Romaniei a avut grija de un baiat, ai carui parinti au murit intr-un accident aviatic. Este vorba in acest caz de Mihai Bujor Sion, care, in prezent, este ambasadorul Romaniei in Filipine. Adevarul despre fiul lui .

Cati bani castiga Raed Arafat in 2020. Ce avere a strans pana acum

Medic roman de origine palestiniana, Raed Arafat a inceput sa puna bazele SMURD in septembrie 1990, la Targu Mures. La 1 octombrie 2012 a fost numit ministrul interimar al Sanatatii, functie la care a renuntat a doua zi, acceptand-o ulterior in noiembrie 2012. Astazi, una dintre cele mai populare figuri ale momentului, este criticat si .

Cati bani castiga, de fapt, un administrator de bloc. Cei care stau la bloc sigur nu stiau asta

Desi nu te-ai gandit prea mult la asta, in fiecare luna, odata cu plata cheltuielilor de intretinere, dai bani seriosi din buzunar si pentru salariul administratorului de bloc. Cati bani castiga de fapt lunar?! Sigur nu stiai asta! Cati bani castiga, de fapt, un administrator de bloc Administratorii de bloc au venituri ce variaza intre .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )