Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, despre demisia sa din Guvern

Antena3 Antena3,
Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, despre demisia sa din Guvern

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a declarat in exclusivitate pentru Antena 3 ca deocamdata nu are de gand sa-si dea demisia. Nu am niciun gand atat timp cat sunt la nivelul deciziei presedintelui. continuă pe Antena3

Mihai Fifor, dupa demisia din Guvern: Voi continua sa sprijin proiectele Armatei Romaniei

Mihai Fifora transmis un mesaj la final de mandat, in care spuneca din functia politica pe care o va avea, de presedinte al Consiliului National al PSD, va sprijini proiectele MApN. Mihai Fifor a.

Dancila confirma: Paul Stanescu si Lucian Sova NU vor sa demisioneze

Lucian Sova si Paul Stanescu nu vor sa demisioneze din functiile de ministru al Transporturilor, respectiv al Dezvoltarii. A confirmat-o chiar premierul Viorica Dancila, dupa sedinta Comitetului Executiv.

Criza in PSD. Viorica Dancila confirma: Paul Stanescu si Lucian Sova nu vor sa demisioneze!

Viorica Dancila a declarat, dupa sedinta CEX a PSD, ca Lucian Sova, ministrul Transporturilor, si Paul Stanescu, ministrul Dezvoltarii, refuza sa demisioneze din functiile pe care le detin. Am trimis.

Criza in PSD. Viorica Dancila confirma: Paul Stanescu si Lucian Sova nu vor sa demisioneze!. Replica lui Stanescu

Viorica Dancila a declarat, dupa sedinta CEX a PSD, ca Lucian Sova, ministrul Transporturilor, si Paul Stanescu, ministrul Dezvoltarii, refuza sa demisioneze din functiile pe care le detin. Am trimis.

Sova, atac la Olguta Vasilescu: Nu am facut intelegeri cu Radoi asa cum au facut unii inainte de a ajunge ministri

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a carui revocare din functie propusa de PSD a fost respinsa de catre presedintele Klaus Iohannis, a lansat miercuri un atac dur la adresa Liei Olguta Vasilescu, pe care a acuzat-o ca a facut intelegeri cu liderul sindicatului de la Metrorex, Ion Radoi, inainte de a ajunge ministru.

Viorica Dancila: Paul Stanescu si Lucian Sova NU vor sa demisioneze! Am trimis revocarile lor presedintelui Iohannis (VIDEO)

PSD sta pe un butoi de pulbere. Comitetul Executiv National al PSDa decis, miercuri, in sedinta, sa li se ceara demisia ministrilor Paul Stanescu si Lucian Sova, de la Dezvoltare, respectiv.

Fifor demisioneaza din guvern, Firea, din fruntea partidului

Mihai Fifor a anuntat astazi ca si-a depus demisia din functia de ministru al Apararii, sustinand ca vrea sa intareasca echipa PSD pentru a pregati urmatoarele alegeri. Gabriela Firea a anuntat, de asemenea, ca si-a depus demisia din functia de presedinte interimar al PSD Bucuresti.

Ministrul Apararii Mihai Fifor demisioneaza din Guvern

Mihai Fifor a anuntat ca demisioneaza din Guvern. El va pleca de la Ministerul Apararii si se va canaliza pe organizarea din partid.

Titus Corlatean si-a dat demisia din fruntea Comisiei parlamentare pentru pregatirea Presedintiei Consiliului Uniunii Europene

Senatorul PSD Titus Corlatean si-a anuntat demisia din functia de presedinte al Comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru coordonarea activitatii parlamentare necesare pregatirii.

SURSE: Greva de la metrou va fi suspendata pentru noi negocieri. Sindicalistii spera ca vor obtine de la Olguta Vasilescu majorarile salariale refuzate de Lucian Sova

Greva generala de la metrou anuntata pentru miercuri, intre orele 4 si 16, va fi suspendata ca urmare a schimbarii ministrului Transporturilor. Surse din cadrul Metrorex precizeaza pentru stiripesurse. ro ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )