Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ministrul Transporturilor: Lucrarile la metroul din Drumul Taberei vor fi gata in iunie (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Transporturilor: Lucrarile la metroul din Drumul Taberei vor fi gata in iunie (VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, joi, la inceputul sedintei de guvern ca lucrarile de la metroul din Drumul Taberei vor fi gata la inceputul lunii iunie, asa cum era prevazut. Bode spune. continuă pe B1

Ministrul Transporturilor: Lucrarile la metroul din Drumul Taberei vor fi gata in iunie

Ministrul Transporturilor sustine ca lucrarile de infrastructura nu vor fi intrerupte in timpul crizei coronavirusului. Lucian Bode a anuntat, joi, la inceputul sedintei de guvern, ca termenul pentru finalizarea metroului din Drumul Taberei ramane iunie 2020.

Bode: Metroul Drumul Taberei va fi gata la termen. Noi i-am platit, sa isi plateasca subcontractorii. Ce alte proiecte s-au discutat in sedinta de Guvern

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului Transporturilor, Lucian Bode, sa continue sustinerea investitiilor majore, pentru care sunt prevazuti bani in buget, dar si sa pregateasca masterplanul pentru dezvoltarea Aeroportului Otopeni, pentru ca aceste restrictii de circulatie se vor ridica la un moment dat.

Coronavirus: Aglomeratie incredibila in metroul din Londra, in ciuda carantinei impuse de guvern

In pofida masurile de carantina anuntate luni seara de premierul britanic Boris Johnson, imagini ingrijoratoare cu oameni inghesuiti in metroul londonez au fost publicate pe retelele sociale marti dimineata, noteaza Guardian.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )