Libnet.ro
UNICEF

13:00

Coronavirus: Aglomeratie incredibila in metroul din Londra, in ciuda carantinei impuse de guvern

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Aglomeratie incredibila in metroul din Londra, in ciuda carantinei impuse de guvern

In pofida masurile de carantina anuntate luni seara de premierul britanic Boris Johnson, imagini ingrijoratoare cu oameni inghesuiti in metroul londonez au fost publicate pe retelele sociale marti dimineata, noteaza Guardian. continuă pe Hotnews

Coronavirus: Primarul unei localitati din Vaslui a publicat pe Facebook o lista cu persoanele izolate la domiciliu

Primarul unei comune din Vaslui a publicat o lista cu persoanele aflate in izolare si a cerut sprijinul populatiei sa ajute la identificarea celor intorsi din strainatate. Postarea sa a starnit reactii negative din partea unor cetateni, care au sustinut ca prin publicarea listei se incalca legea privind protectia datelor cu caracter personal, iar Inspectoratul de Politie Judetean a sesizat Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Coronavirus: Arctic doneaza spitalelor din Romania 50 de masini de spalat si 25 de frigidere

Arctic, compania de electrocasnice din Romania, doneaza pentru spitalele din Romania si pentru cadrele medicale din prima linie 50 de masini de spalat rufe cu uscator si 25 de frigidere Arctic, se arata intr-un comunicat de presa.

CORONAVIRUS. MApN: Spitalul ROL2 din incinta Institutului Ana Aslan, operationalizat in scurt timp. Doua aeronave militare aduc materiale sanitare din Turcia si Germania (VIDEO)

Ministerul Apararii Nationale anunta, luni, ca spitalul ROL 2 din incinta Institutului Ana Aslan, dedicat in intregime pacientilor infectati cu Covid-19, va fi operationalizat in scurt.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )