Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Transporturilor promite 100 de kilometri de autostrada in 2019

România Liberă România Liberă,
Ministrul Transporturilor promite 100 de kilometri de autostrada in 2019

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat ca in acest an vor fi dati in folosinta circa 100 . continuă pe România Liberă

Razvan Cuc spune ca anul acesta vor fi dati in folosinta in jur de 100 de kilometri de autostrada

In acest an vor fi dati in trafic circa 100 de kilometri de autostrada, dintre care primii 45 in urmatoarele doua saptamani, a declarat luni seara, la TVR 1, ministrul Transporturilor Razvan Cuc, scrie Mediafax.

Ministrul Transporturilor, anunt despre Autostrada Nordului: Pana pe 15 august facem acest demers. Asa am promis

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat vineri, la Bistrita, ca pana pe 15 august va fi lansata documentatia pentru Autostrada Nordului, Petea-Suceava. Anuntasem initial ca undeva in luna.

Ministrul Transporturilor promitea 180 km de autostrada. A ramas o treime

Un document oficial al Ministerului Transporturilor, consultat de G4Media. ro , arata ca estimarile de la inceputul anului au fost serios exagerate de guvern: doar o treime din cei 180 km de autostrada promisi pot fi dati anul acesta in uz.

iNREGISTRARE BOMBA cu RAZVAN CUC: Discutii despre SPAGI si afaceri in biroul ministrului Transporturilor! 500.000 de euro valoreaza o functie de director CFR Calatori Cuc: De ce sa ma duc la DNA? (VIDEO)

Afaceri de zeci de milioane de euro si spagi de cel putin 500. 000 de euro. Despre asta discuta ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, in biroul sau, dupa cum o demonstreaza o inregistrare prezentata de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )