Libnet.ro
UNICEF

11:01

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, promite ca in acest an nu vom mai fi luati pe nepregatite de iarna

Adevărul Adevărul,
Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, promite ca in acest an nu vom mai fi luati pe nepregatite de iarna

Reprezentantii Companiei Nationale de Administrare a Infractructurii Rutiere CNAIR) din toata tara se intalnesc in aceste zile la Timisoara. La eveniment a participat si ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, care a dat asigurari ca drumarii nu vor mai fi luati prin surprindere de venirea iernii. continuă pe Adevărul

Ministrul Transporturilor: in acest an nu vom mai fi luati pe nepregatite de iarna

Anunt aproape incredibil facut de Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc. Acesta a dat asigurari, vineri, ca drumarii sunt pregatiti sa intervina pentru deszapezirea soselelor din tara si a spus ca anul.

Opozitia a depus o motiune in care cere demiterea ministrului Transporturilor, Razvan Cuc

Motiunea initiata de PNL si USR este dezbatuta miercuri in plenul Camerei Deputatilor. Textul a fost citit de deputatul PNL Marius Bodea.

Cuc: Mi-am asumat ca proiectul autostrazii Pitesti-Sibiu sa fie scos spre executie

Autostrada Pitesti - Sibiu este un proiect foarte important, iar intentia este ca anul acesta contractul de proiectare si executie al acestui obiectiv sa fie semnat, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc.

Motiunea simpla pe Transporturi, respinsa Camera Deputatilor. Drula (USR) catre ministrul Cuc: Ati umplut ministerul si companiile de rude si pile de la partid. Puneti bazele viitoarelor blocaje, viitoarelor rezilieri, viitoarelor cioturi de autostrada c

Motiunea simpla initiata de PNL si USR pe tema infrastructurii de transport a fost respinsa miercuri de plenul Camerei Deputatilor, cu 104 voturi pentru, 155 impotriva si sase abtineri. Deputatul USR Catalin Drula a declarat miercuri ca ministrul Transporturilor Razvan Cuc a umplut Consiliile de Administratie si pozitiile de directori de pilele de la partid, de rude, fii si fiice, gineri si cumetri si ca licitatiile lansate pe documentatii vechi reprezinta bazele viitoarelor blocaje, viitoarelor rezilieri, viitoarelor cioturi de autostrada care nu pot fi folosite si a unor despagubiri de plata pentru statul roman.

Motiunea simpla impotriva lui Razvan Cuc a picat

ACTUALIZARE 16:17 Deputatul Borza Remus: Infrastructura de transport din Romania - un dezastru Infrastructura de transport a unei natiuni reprezinta cel mai relevant barometru al gradului de dezvoltare economica, dar, din pacate, infrastructura de transport din tara noastra este la pamant, considera deputatul independent Remus Borza. *ACTUALIZARE 14:14 Motiunea simpla pe tema infrastructurii de transport, dezbatuta si votata astazi, a picat .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )