Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ministrul Transporturilor: E o speculatie ca STS a dat coordonate eronate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Transporturilor: E o speculatie ca STS a dat coordonate eronate

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a declarat, astazi, ca, din punctul sau de vedere, cuprins si intr-un raport al ministerului, este o speculatie afirmatia potrivit careia Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a transmis coordonate eronate in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni, potrivit surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Ramona Manescu: Nu cred ca STS a dat coordonate eronate. Nu am de ce sa demisionez

Ramona Manescu, ministrul Transporturilor, spune ca se exagereaza mult pe seama tragediei din Apuseni si ca nu se poate spune ca institutiile statului sunt responsabile pentru moartea a doi oameni. Manescu nu are.

VIDEO Ramona Manescu, despre accidentul aviatic din Apuseni: Nu cred ca STS, in mod voit, a dat niste coordonate eronate

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a declarat, marti ca nu crede ca Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) sau vreo alta institutie a statului au dat, in mod voit, coordonatele eronate privind locul in care s-a prabusit aeronava BN-2.

Eventuala demitere a sefului STS, discutata in CSAT de duminica: La sedinta participa si ministrul Transporturilor

UPDATE 16:00 Sedinta CSAT, convocata la cererea a cinci dintre membrii acestui Consiliu, a inceput. UPDATE 15:45 Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu ia parte duminica, la sedinta CSAT in care se discuta.

Ministrul Transporturilor, despre accidentul aviatic: S-a creat o stare generala de tensiune bazata pe speculatii

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a vorbit marti despre ancheta privind tragicul accident aviatic din muntii Apuseni, in care pilotul Adrian Iovan si studenta Aura Ion au decedat, aratand ca s-a creat o.

Ministrul Transporturilor, invitat la sedinta CSAT

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a fost invitata la sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) de astazi, potrivit surselor de presa.

Ministrul Transporturilor, invitat la sedinta CSAT

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a fost invitata la sedinta CSAT de duminica. Sedinta este programata sa inceapa la ora 16:00. Printre temele dezbatute se numara si modul in care au.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )