Libnet.ro
UNICEF

23:01

VIDEO Ramona Manescu, despre accidentul aviatic din Apuseni: Nu cred ca STS, in mod voit, a dat niste coordonate eronate

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ramona Manescu, despre accidentul aviatic din Apuseni: Nu cred ca STS, in mod voit, a dat niste coordonate eronate

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a declarat, marti ca nu crede ca Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) sau vreo alta institutie a statului au dat, in mod voit, coordonatele eronate privind locul in care s-a prabusit aeronava BN-2. continuă pe Hotnews

Ramona Manescu, despre tragedia aviatica din Apuseni: Nu se impunea convocarea unui comitet

Ramona Manescu, ministrul Transporturilor, spune ca se exagereaza mult pe seama tragediei din Apuseni si ca nu se poate spune ca institutiile statului sunt responsabile pentru moartea a doi oameni. Manescu nu are.

Dosarul privind accidentul aviatic din Apuseni a fost preluat de Parchetul Militar (VIDEO)

Dosarul privind accidentul aviatic din Apuseni a fost preluat de Parchetul Militar, relateazaB1 TV. Prin persoanele care urmeaza sa fie audiate sunt persoane cu statut special, persoane cu statut militar. Astfel.

Dosarul privind accidentul aviatic din Apuseni a fost preluat de Parchetul Militar

Dosarul privind accidentul aviatic din Apuseni a fost preluat de Parchetul Militar, relateazaB1 TV. Prin persoanele care urmeaza sa fie audiate sunt persoane cu statut special, persoane cu statut militar. Astfel.

Medicul Sorin Ianceu, ranit in accidentul aviatic din Apuseni, a ajuns acasa

Medicul Sorin Ianceu, ranit in accidentul aviatic din Apuseni, a fost externat si a ajuns acasa, in Oradea, acolo unde a fost asteptat de sotie si de copii. STS-ul sustine ca medicii care au scapat cu viata.

Raportul privind accidentul aviatic din Apuseni, prezentat astazi in sedinta CSAT

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), convocata de presedintele Traian Basescu, in care se va discuta raportul Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) privind accidentul aviatic din Apuseni, incepe astazi la ora 16:00, in contextul in care seful Guvernului a cerut demiterea directorului STS.

Sedinta CSAT a inceput la Palatul Cotroceni

Sedinta CSAT in care se discuta despre accidentul aviatic din Apuseni a inceput, in aceasta dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni. --- * Update 16:13 Proteste in fata Palatului Cotroceni Mai multi oameni protesteaza in fata Palatului Cotroceni, cerand demisia sefului Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Marcel Opris.

Surse: CSAT nu a luat o decizie in privinta sefului STS

Sedinta CSAT in care se discuta despre accidentul aviatic din Apuseni a inceput, in aceasta dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni. --- * Update 17:30 Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) nu a luat o decizie in privinta sefului STS, Marcel Opris, potrivit surselor de presa.

Accidentul aviatic din Apuseni: ISU a cerut datele pentru localizare dupa doua ore

Noi informatii privind accidentul aviatic dinApuseni au fost facute publice, relateaza B1 TV. Astfel, la ora 17:31 s-a facut o cerere de localizare la centrul 112. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

Dosarul privind accidentul aviatic din Apuseni ar putea fi cercetat de procurorii militari

Dosarul accidentului aviatic din Muntii Apuseni ar putea fi transferat la Parchetul Militar, informeaza B1 TV. Ancheta ar putea fi preluata de procurorii miliari in contextul aplicarii noului Cod penal. Procurorul.

Medicii Valentin Calu si Catalin Pivniceru, raniti in accidentul aviatic din Apuseni, au fost externati

Medicii Valentin Calu si Catalin Pivniceru, raniti in tragedia aviatica din Apuseni, au fost externati. Cei doi pleaca acasa dupa doua saptamani de spitalizare. Primul scos din spital, pe o targa,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )