Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ministrul Tudorel Toader, amenintat public cu inchisoarea

Antena3 Antena3,
Ministrul Tudorel Toader, amenintat public cu inchisoarea

Sindicalistii din administratia penitenciarelor il avertizeaza pe ministrul justitiei, Tudorel Toader, ca infractiunea de comunicare de informatii false se pedepseste cu inchisoarea de la 1 la 5 ani,. continuă pe Antena3

Tudorel Toader, amenintat cu inchisoarea de la 1 la 5 ani. Sindicatele din penitenciare il acuza de dezinformare pe ministrul Justitiei

Sindicatele din penitenciare l-au avertizat vineri pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ca furnizarea de informatii false se pedepseste cu inchisoarea de la 1 la 5 ani, afirmatia fiind facuta in contextul in care ministrul a declarat miercuri ca autorul faptei de la Medias nu face parte din categoria celor care au beneficiat de recursul compensatoriu, lucru total neadevarat, avand in vedere ca este recidivist.

Toader, amenintat cu inchisoare de la 1 la 5 ani

Sindicalistii din Administratia Penitenciarelor il avertizeaza pe ministrul Justitiei Tudorel Toader ca infractiunea de comunicare de informatii false se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani.

Toader, amenintat cu inchisoare de la 1 la 5 an

Sindicalistii din Administratia Penitenciarelor il avertizeaza pe ministrul Justitiei Tudorel Toader ca infractiunea de comunicare de informatii false se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani.

Tudorel Toader, dupa decizia CCR: Vom adopta acte juridice de natura sa ndrepte abuzurile / Tudorel nu explica natura demersurilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca Parlamentul sau Guvernul vor adopta acte juridice pentru a indrepta abuzurile din justitie, in contextul deciziei CCR privind protocoalele secrete, insa nu a explicat pe larg ce vizeaza aceste demersuri, potrivit Mediafax. Curtea Constitutionala a admis sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor referitoare la existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre Ministerul Public, pe de o parte, si Parlament, inalta Curte de Casatie si Justitie si celelalte instante judecatoresti, pe de alta parte, pe tema protocoalelor de colaborare cu SRI din 2009 si 2016.

Toni Neacsu, critic la adresa lui Tudorel Toader: Este o miscare extrem de inabila

Avocatul Toni Neacsu, fost membru CSM, considera ca pozitia adoptata public de Tudorel Toader in scandalul recursului compensatoriu este o miscare inabila si constituie un raspuns pripit si.

intalnire intre Tudorel Toader si Viorica Dancila la Palatul Victoria

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a fost chemat la Palatul Victoria de Viorica Dancila. Premierul spunea aseara ca va sta de vorba cu ministrul despre recursul compensatoriu si efectele acestei legi,.

Tudorel Toader: Vom adopta acte de natura juridica care sa permita indreptarea abuzurilor din Justitie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a declarat miercuri seara ca Parlamentul sau Guvernul vor adopta acte de natura juridica care sa permita indreptarea abuzurilor din Justitie. Trebuie indreptate abuzurile. Nu e suficient sa ne spuna CCR ca a fost incalcata Constitutia, a declarat Toader la postul Digi24.

Tudorel Toader iese la rampa in scandalul legat de recursul compensatoriu

Tudorel Toader iese la rampa in scandalul legat de recursul compensatoriu. Ministrul Justitiei va sustine o declaratie de presa, pe care o veti putea urmari in direct la Antena 3. Toader a.

Tudorel Toader se dezice de legea recursului compensatoriu: Ministerul Justitiei s-a exprimat in sensul ca legea este neconstitutionala

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, incearca din nou sa se delimiteze de legea recursului compensatoriu. intr-o ampla postare pe Facebook, Toader prezinta traseul legislativ al acestui act normativ, subliniind c.

PNL: Tudorel Toader se spala pe maini de sangele varsat de infractorii eliberati in baza recursului compensatoriu

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, il acuza pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ca se spala pe maini de sangele varsat de infractorii eliberati in baza recursului compensatoriu. intr-o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )