Libnet.ro
UNICEF

17:00

PNL: Tudorel Toader se spala pe maini de sangele varsat de infractorii eliberati in baza recursului compensatoriu

B1 B1,
PNL: Tudorel Toader se spala pe maini de sangele varsat de infractorii eliberati in baza recursului compensatoriu

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, il acuza pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ca se spala pe maini de sangele varsat de infractorii eliberati in baza recursului compensatoriu. intr-o. continuă pe B1

Tudorel Toader sustine ca Ministerul Justitiei s-a exprimat n sensul ca legea recursului compensatoriu este neconstitutionala, dar Decizia CCR arata ca Guvernul nu a trimis niciun punct de vedere

Tudorel Toader sustine ca Ministerul Justitiei s-a exprimat in sensul ca legea privind recursul compensatoriu este neconstitutionala, insa decizia Curtii Constitutionale care respingea o obiectie de neconstitutionalitate depusa de PNL si USR precizeaza clar ca presedintele Senatului si Guvernul nu au comunicat un punct de vedere.

Tudorel Toader, dupa decizia CCR: Vom adopta acte juridice de natura sa ndrepte abuzurile / Tudorel nu explica natura demersurilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca Parlamentul sau Guvernul vor adopta acte juridice pentru a indrepta abuzurile din justitie, in contextul deciziei CCR privind protocoalele secrete, insa nu a explicat pe larg ce vizeaza aceste demersuri, potrivit Mediafax. Curtea Constitutionala a admis sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor referitoare la existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre Ministerul Public, pe de o parte, si Parlament, inalta Curte de Casatie si Justitie si celelalte instante judecatoresti, pe de alta parte, pe tema protocoalelor de colaborare cu SRI din 2009 si 2016.

Tudorel Toader: Vom adopta acte de natura juridica care sa permita indreptarea abuzurilor din Justitie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a declarat miercuri seara ca Parlamentul sau Guvernul vor adopta acte de natura juridica care sa permita indreptarea abuzurilor din Justitie. Trebuie indreptate abuzurile. Nu e suficient sa ne spuna CCR ca a fost incalcata Constitutia, a declarat Toader la postul Digi24.

Tudorel Toader iese la rampa in scandalul legat de recursul compensatoriu

Tudorel Toader iese la rampa in scandalul legat de recursul compensatoriu. Ministrul Justitiei va sustine o declaratie de presa, pe care o veti putea urmari in direct la Antena 3. Toader a.

Tudorel Toader se dezice de legea recursului compensatoriu: Ministerul Justitiei s-a exprimat in sensul ca legea este neconstitutionala

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, incearca din nou sa se delimiteze de legea recursului compensatoriu. intr-o ampla postare pe Facebook, Toader prezinta traseul legislativ al acestui act normativ, subliniind c.

Subiectele zilei: Tudorel Toader si legea borfasilor, subiectul central al zilei; De ce nu foloseste nimeni terminalul Multimodal Straulesti. Parcarea prea scumpa: 1 leu/ora; Reportaj FAZ despre cartierul Burnt Oak, Mica Romnie din Londra

Crima de la Medias si recursul compensatoriu tin prima pagina a presei interne. 402 detinuti au fost eliberati pe baza recursului compensatoriu. Dintre acestia, 742 au revenit in puscarie. Toader nu-si asuma legea recursului compensatoriu. Incredibil. Si strigator la cer. Tudorel Toader n-a demisionat din functie nici dupa abominabila crima din Medias, titreaza Deutsche Welle.

Ministrul Tudorel Toader, amenintat public cu inchisoarea

Sindicalistii din administratia penitenciarelor il avertizeaza pe ministrul justitiei, Tudorel Toader, ca infractiunea de comunicare de informatii false se pedepseste cu inchisoarea de la 1 la 5 ani,.

Tudorel Toader, amenintat cu inchisoarea de la 1 la 5 ani. Sindicatele din penitenciare il acuza de dezinformare pe ministrul Justitiei

Sindicatele din penitenciare l-au avertizat vineri pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ca furnizarea de informatii false se pedepseste cu inchisoarea de la 1 la 5 ani, afirmatia fiind facuta in contextul in care ministrul a declarat miercuri ca autorul faptei de la Medias nu face parte din categoria celor care au beneficiat de recursul compensatoriu, lucru total neadevarat, avand in vedere ca este recidivist.

Tudorel Toader a jucat in Men in Black

Tudorel Toader a jucat in filmul Men in Black din 1997, dar nu imi este clar daca era om sau extraterestru si prin urmare nu inteleg daca ii displace eliberarea puscariasilor prin recursul compensatoriu sau din contra, il agreeaza.

Tudorel Toader a jucat in Men in Black

Tudorel Toader a jucat in filmul Men in Black din 1997, dar nu imi este clar daca era om sau extraterestru si prin urmare nu inteleg daca ii displace eliberarea puscariasilor prin recursul compensatoriu sau din contra, il agreeaza.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )