Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul ungar de externe, catre Bogdan Aurescu: Ne asteptam la modestie din partea unui ministru al carui premier e judecat

B1 B1,
Ministrul ungar de externe, catre Bogdan Aurescu: Ne asteptam la modestie din partea unui ministru al carui premier e judecat

Ministrul ungar de externe, Peter Szijjarto, a declarat duminica ca se astepta la mai multa modestie din partea unui ministru de Externe al carui premier se confrunta cu un proces, referindu-se la ministrul. continuă pe B1

Bogdan Aurescu si un oficial OCEMN, schimbi de vederi pe tema migratiei

Ministrul Afacerilor Externe MAE) Bogdan Aurescu, l-a primit, astazi, pe Secretarul General al Secretariatului International Permanent al Organizatiei Cooperarii Economice a Marii Negre OCEMN), ambasadorul Michael Christides, prilej cu care cei doi oficiali au avut, printre altele, un schimb de vederi pe tema migratiei, potrivit unui comunicat MAE remis azi redactiei.

Ministrul ungar de Externe, despre atitudinea premierului croat in criza refugiatilor: Zoran Milanovici a lansat atacuri false si rautacioase la adresa Ungariei, iar comportamentul sau este penibil

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, considera ca atitudinea premierului Croatiei, Zoran Milanovici, cu privire la criza imigrantilor este una penibila. Sistemul de imigratie al Croatiei s-a prabusit.

Ministrul ungar de Externe, un nou atac: Premierul roman s-a prins intr-o spirala a minciunilor. Un politician european civilizat in secolul al XXI-lea nu spune lucruri pe care le-a spus Victor Ponta

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a declarat intr-un interviu ca anumiti lideri politici romani sunt foarte frustrati, precizand si ca, in ultima vreme, autoritatea premierului Victor Ponta a.

Ministrul ungar de externe: Gardul de la granita cu Romania va fi construit pe o lungime de 70 de km

Ministrul ungar de externe, Peter Szijjarto, a declarat joi de dimineata, ca gardul care va fi construit de Ungaria la frontiera cu Romania va avea o lungime rezonabila, de 70 de km, scrie MTI, citat de.

Bogdan Aurescu: Primirea a 1.785 refugiati - limita fizica pe care o avem la nivel national acum. Cotele obligatorii nu reprezinta spiritul european

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat, sambata, ca Romania are posibilitatea de a primi maxim 1. 785 de refugiati, aceasta fiind limita fizica. Cu toate acestea, Aurescu a precizat ca Romania isi.

Bogdan Aurescu, atac la Ungaria: Ridicarea de garduri care sa delimiteze Europa civilizata de restul Europei este un gest autist si inacceptabil (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a criticat dur decizia Ungariei de a ridica garduri la granite pentru a opri valul de imigranti, spunand ca acest gest este austist si inacceptabil. Ridicarea de.

Bogdan Aurescu a criticat construirea de garduri in calea imigrantilor: Un gest autist si inacceptabil

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat, dupa consultarile cu omologul olandez, Bert Koenders, ca in ceea ce priveste migratia trebuie gasite solutii durabile pentru gestionarea la sursa a problemei, el opinand ca ridicarea de garduri este un gest mai degraba autist si inacceptabil.

Bogdan Aurescu: 1785 este limita fizica a refugiatilor ce ii putem primi, capacitatile se pot imbunatati in viitor, cu banii europeni

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat, sambata, ca Romania isi mentine pozitia privind numarul refugiatilor pe care ii poate primi, adaugand ca 1785 este limita fizica, dar ca isi poate imbunatati capacitatile in viitor, fiind nevoie de fonduri europene, informeaza Mediafax.

Bogdan Aurescu: Romania nu poate primi mai mult de 1.785 de refugiati. Asta este limita fizica

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat, sambata, ca Romania isi mentine pozitia privind numarul refugiatilor pe care ii poate primi, adaugand ca 1785 este limita fizica, dar ca isi poate imb.

Ministrul de Externe, despre gardurile ridicate de Ungaria: Un gest autist si inacceptabil

Ministrul de Externe al Romaniei, Bogdan Aurescu, a criticat dur gestul Ungariei de a ridica garduri la granita. Aurescu a explicat ca un astfel de gest este autist si nu se incadreaza in spiritul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )