Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ministrul ungar de externe: Gazele romanesti din Marea Neagra ar putea asigura jumatate din consumul Ungariei

Adevărul Adevărul,
Ministrul ungar de externe: Gazele romanesti din Marea Neagra ar putea asigura jumatate din consumul Ungariei

Gazele naturale extrase din Marea Neagra ar putea asigura din 2022 jumatate din necesarul de consum al Ungariei, care este in prezent circa 10 miliarde de metri cubi pe an, a declarat recent ministrul pentru Afaceri Externe si Comert de la Budapesta, Peter Szijjarto, potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Externe din Ungaria. continuă pe Adevărul

Ministrul ungar de externe: Gazele romnesti din Marea Neagra ar putea asigura jumatate din consumul Ungariei

Gazele naturale extrase din ar putea asigura din 2022 jumatate din necesarul de consum al Ungariei, care este in prezent circa 10 miliarde de metri cubi pe an, a declarat recent ministrul pentru Afaceri Externe si Comert de la Budapesta, Peter Szijjarto, potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Externe din Ungaria.

Profit.ro: Gazele romnesti din Marea Neagra ar putea asigura jumatate din consumul Ungariei / ExxonMobil a ncheiat un parteneriat strategic cu Budapesta

Gazele naturale extrase din perimetrul offshore Neptun Deep din Marea Neagra, concesionat de consortiul ExxonMobil-OMV Petrom si operat de gigantul petrolier american, gaze din care o parte vor fi livrate in Ungaria, ar putea asigura din 2022 jumatate din necesarul de consum al tarii vecine, cifrat in prezent la 10 miliarde de metri cubi pe an, a anuntat ministrul pentru Afaceri Externe si Comert de la Budapesta, Peter Szijjarto, citat de profit. ro.

Business report: Zi decisiva pentru miliardele din Marea Neagra. Legea Offshore, la un pas de a primi unda verde; Scenariul ungar - cum ar deveni Pilonul II optional; Adio credite! Majoritatea romanilor vor fi respinsi de banci

Romania, in coada clasamentului investitiilor directe externe din Europa Romania se afla pe locul 13 in topul primelor 15 tari europene in functie de proiectele de investitii directe externe FDI), fiind depasita doar de Serbia si. Vine reglementarea sau chiar interzicerea masinilor cu volan pe dreapta. Fac 200 de victime anual Consiliului Interministerial de Siguranta Rutiera din cadrul ARR a avut o intalnire in data de 6 iunie 2018 cu reprezentantii RAR, APIA, ASF si.

Ungaria da LOVITURA GAZELOR in Marea Neagra cu americanii

Gazele naturale extrase din perimetrul offshore Neptun Deep din Marea Neagra, concesionat de consortiul ExxonMobil-OMV Petrom si operat de gigantul petrolier american, gaze din care o parte vor fi livrate in.

PSD este pe punctul de a da cu piciorul unor venituri la bugetul de stat de zeci de miliarde de euro. Dragnea va decide ce se va intampla cu gazele din Marea Neagra

Proiectul de lege privind operatiunile de productie la mare adancime a gazelor din Marea Neagra este departe de a fi lamurit. La ultima sedinta a Comisiei de Industrii si Servicii din Camera Deputatilor, actul normativ a suferit doua modificari esentiale. Schimbarile aduse fac ca Romania sa riste sa-si alunge investitorii si sa dea cu piciorul unui proiect care ar aduce la buget zeci de miliarde de euro.

Mama unui adolescent din Marea Britanie: Fiul meu nu mai exista decat online! Cum a ajuns baiatul din cauza jocurilor video

Un adolescent din Marea Britanie este captivat de lumea virtuala si nu mai vrea sa iasa din casa. Baiatul a avut momente in care nici nu mai voia sa manance si de un an nu mai merge la.

Preturile locuintelor din Marea Britanie, la nivelul minim al ultimilor cinci ani si jumatate

Indicele Royal Institution of Chartered Surveyors RICS), care masoara evolutia preturilor locuintelor din Marea Britanie, a scazut, in aprilie, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani si jumatate, conform bloomberg. com. Indicele RICS al preturilor locuintelor britanice a atins minus 8 puncte in aprilie, acesta fiind cel mai redus nivel din noiembrie 2012 pana in prezent. Indicele a ajuns in teritoriu negativ dupa luni in care preturile au stagnat. Specialistii RICS nu asteapta o redresare a situatiei pe termen scurt.

CONFLICT DIPLOMATIC in Europa! Ministrul de externe italian l-a convocat pe ambasadorul Frantei

Ministrul de externe italian l-a convocat miercuri pe ambasadorul Frantei la Roma, dupa ce Parisul a criticat dur refuzul Italiei de a primi 600 de migranti aflati la bordul vaporului Aquarius in Marea.

Deputat USR, declaratie antiamericana in Parlament. Solicita retragerea trupelor romanesti din teatrele de operatiuni

Un deputat ales pe listele USR a solicitat retragerea Romaniei din toate teatrele de razboi si folosirea banilor pentru educatie, infrastructura si sanatate. Adrian Dohotaru acuza SUA ca au invadat Irak si.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )