Libnet.ro
UNICEF

05:30

Business report: Zi decisiva pentru miliardele din Marea Neagra. Legea Offshore, la un pas de a primi unda verde; Scenariul ungar - cum ar deveni Pilonul II optional; Adio credite! Majoritatea romanilor vor fi respinsi de banci

Hotnews Hotnews,
 Business report: Zi decisiva pentru miliardele din Marea Neagra. Legea Offshore, la un pas de a primi unda verde; Scenariul ungar - cum ar deveni Pilonul II optional; Adio credite! Majoritatea romanilor vor fi respinsi de banci

Romania, in coada clasamentului investitiilor directe externe din Europa Romania se afla pe locul 13 in topul primelor 15 tari europene in functie de proiectele de investitii directe externe FDI), fiind depasita doar de Serbia si. Vine reglementarea sau chiar interzicerea masinilor cu volan pe dreapta. Fac 200 de victime anual Consiliului Interministerial de Siguranta Rutiera din cadrul ARR a avut o intalnire in data de 6 iunie 2018 cu reprezentantii RAR, APIA, ASF si. continuă pe Hotnews

Credinciosi si fosti detinuti politic au refacut drumul celor inchisi in lagarele Canalului Dunare-Marea Neagra

Pentru al doilea an consecutiv, a avut loc procesiunea Calea marturisitorilor romani de-al lungul Canalului Dunare-Marea Neagra, pe o distanta de cinci kilometri.

Alerta militara la granita Romaniei: Nava ruseasca cu rachete la bord in Marea Neagra

Autoritatile din Ucraina au avertizat ca au depistat o nava militara ruseasca in Marea Neagra langa Insula Serpilor, teritoriul ce apartine de Romania, pe 2 iunie, scrie ziuaconstanta. ro. Ucraina.

Mama unui adolescent din Marea Britanie: Fiul meu nu mai exista decat online! Cum a ajuns baiatul din cauza jocurilor video

Un adolescent din Marea Britanie este captivat de lumea virtuala si nu mai vrea sa iasa din casa. Baiatul a avut momente in care nici nu mai voia sa manance si de un an nu mai merge la.

Preturile locuintelor din Marea Britanie, la nivelul minim al ultimilor cinci ani si jumatate

Indicele Royal Institution of Chartered Surveyors RICS), care masoara evolutia preturilor locuintelor din Marea Britanie, a scazut, in aprilie, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani si jumatate, conform bloomberg. com. Indicele RICS al preturilor locuintelor britanice a atins minus 8 puncte in aprilie, acesta fiind cel mai redus nivel din noiembrie 2012 pana in prezent. Indicele a ajuns in teritoriu negativ dupa luni in care preturile au stagnat. Specialistii RICS nu asteapta o redresare a situatiei pe termen scurt.

Noi tarife pentru parcarile din Bucuresti

Primaria Capitalei ar putea aproba noi tarife pentru parcarile din Bucuresti. Un sofer ar putea sa plateasca 10 lei pe ora in centru. in prezent tariful pentru o ora in zona 0 a Capitalei este de 1,5 lei.

Cod galben de inundatii pentru ruri din unsprezece judete

Hidrologii au emis duminica mai multe atentionari cod galben de inundatii pentru rauri din unsprezece judete, unde vor fi scurgeri importante pe versanti, torenti si viituri care pot provoca inundatii, avertizarile fiind in vigoare pana la ora 22. 00, relateaza News. ro.

Tariceanu, la mitingul PSD: Responsabilii pentru abuzurile din ultimii 10 ani sunt Basescu, Iohannis, Kovesi si Coldea

Presedintele Senatului si al ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat sambata, la mitingul PSD din Piata Victoriei, ca responsabilii pentru abuzurile din ultimii zece ani sunt Traian Basescu si Klaus.

Trimis in judecata pentru ucidere din culpa

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a declarat, vineri, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a avut loc un termen in dosarul accidentului in care a murit politistul Bogdan Gigina, ca este singurul om trimis in judecata pentru ucidere din culpa stand pe bancheta din spate a masinii.

Business report: Primaria Capitalei pregateste majorarea tarifelor de parcare. Ct va costa parcarea n centru; La mansa unei afaceri romnesti n plina ascensiune; Bani de la Primaria Capitalei pentru cuplurile care aniverseaza 25, 50 si 75 de ani de casato

Din toamna, asiguratorii vor prezenta clientilor toate excluderile unei polite de asigurare si cinci scenarii de profit sau pierdere. Asiguratorii care distribuie produsele de investitii individuale. Romanii care au de recuperat taxa auto mai au la dispozitie doar trei luni pentru a-si lua banii inapoi. Procedura de restituire.

Continua cautarile baiatului de 14 ani disparut in Marea Neagra, la Corbu. Protectia Copilului a demarat o ancheta

Scafandri din toata tara participa la cautarile copilului de 14 ani disparut in valuri duminica, 10 iunie, in zona plajei Corbu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )