Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ministrul Vasile Cepoi: Congresul Romtransplant promoveaza performanta in activitatea medicala

Adevărul Adevărul,
Ministrul Vasile Cepoi: Congresul Romtransplant promoveaza performanta in activitatea medicala

Congresul Romtransplant 2012, care are loc la Bucuresti in perioada 26-29 septembrie, intruneste personalitati importante din lumea medicala romana si straina care subliniaza importanta transplantului la pacienti si eficienta acestui tip de interventie chirurgicala. continuă pe Adevărul

Ministrul Vasile Cepoi va fi cercetat de DNA pentru conflictul de interese

Procurorii DNA vor investiga conflictul de interese de care este acuzat ministrul Vasile Cepoi, ca urmare a sesizarii depuse de Agentia Nationala de Integritate, transmite Mediafax. Sesizarea inaintata DNA de.

Ministrul Vasile Cepoi cercetat de ANI pentru deturnare de fonduri europene

12 Comunicat al Guvernului: Cepoi isi poate pierde functia de ministru. Potrivit unui comunicat al Guvernului Romaniei, acuzatiile care i se aduc lui Vasile Cepoi sunt grave si este absoluta nevoie de clarificarea acestora in cel mai scurt timp, transmite biroul de presa al premierului.

EXCLUSIV VIDEO Vasile Cepoi, ministrul Sanatatii: Nu am propus-o eu pe sotia mea, mi-a fost propusa de ceilalti colegi din proiect

Ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi, a explicat intr-un interviu acordat HotNews. ro imediat ulterior numirii sale in functia de ministru) de ce considera corecta angajarea sotiei sale in cadrul proiectului pe care l-a coordonat ca manager pentru cateva luni, fiind simultan si directorul Directiei Sanitare Publice Iasi, partener in proiectul european. Agentia Nationala de Integritate a transmis marti, printr-un comunicat de presa, ca Vasile Cepoi, este suspectat de conflict de interese. Cepoi ar fi aprobat, atunci cand era director la DSP Iasi, un contract din fonduri europene de care au beneficiat trei firme apropiate ministrului. Beneficiul patrimonial obtinut de Vasile Cepoi, impreuna cu sotia sa, in cadrul acestui proiect este de circa 42. 000 euro. Vasile Cepoi a explicat pentru HotNews. ro si de ce, la doar 3 luni dupa aprobarea proiectului, si-a dat demisia din functia de manager al acestuia.

ANI: Ministrul Sanatatii Vasile Cepoi acuzat de conflict de interese

Agentia Nationala de Integritate a transmis marti, printr-un comunicat de presa, ca ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi, este suspectat de conflict de interese. Concret, Cepoi ar fi aprobat, atunci cand era director la DSV Iasi, un contract din fonduri europene de care au beneficiat trei firme apropiate ministrului. Beneficiul patrimonial obtinut de Vasile Cepoi, impreuna cu sotia sa, in cadrul acestui proiect este de circa 42. 000 euro.

Ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi, a fost declarat incompatibil de ANI

Ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi, a fost declarat incompatibil de Autoritatea Nationala de Integritate. Vasile Cepoi este acuzat de conflict de interese, infractiuni impotriva intereselor financiare ale.

Ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi, declarat incompatibil: Voi actiona ANI in instanta pentru atitudinea neetica

Ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi, a fost declarat incompatibil de Autoritatea Nationala de Integritate. Vasile Cepoi este acuzat de conflict de interese, infractiuni impotriva intereselor financiare ale.

Vasile Cepoi: Nu am nimic de ascuns, merg la anchetatori fara rezerve pentru a-mi sustine punctul de vedere/ Ponta: I-am cerut domnului Cepoi sa se duca imediat la Parchet sa dea toate detaliile; se confirma, isi pierde functia

Ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi, a declarat ca nu are nimic de ascuns si ca se va prezenta fara rezerve in fata anchetatorilor pentru a-si prezenta si sustine punctul de vedere in cazul acuzatiilor care i-au fost aduse de catre ANI privind conflictul de interese si infractiuni legate de fonduri UE, potrivit Mediafax. Premierul Victor Ponta a declarat, raspunzand unui intrebari, ca i-a cerut ministrului sa lamureasca imediat la Parchet acuzatiile si ca, daca acestea se confirma, isi va pierde functia. UPDATE Cepoi: Daca in urma cu 2 saptmaani se vehicula ca voi fi schimbat in urma unor rocade . ), incep sa imi pun anumite intrebari. Daca prezumtia de nevinovatie este reala si nu cumva s0a introdus prezumtia de vinovatie, atunci nu am de ce sa imi dau demisia.

Ministrul Sanatatii este cercetat de procurorii DNA. Vasile Cepoi si-ar putea pierde pozitia din Guvern. Vezi reactia demnitarului

Vasile Cepoi, ministrul Sanatatii, este acuzat de conflict de interese. Agentia Nationala de Integritate a sesizat in aceasta dimineata Directia Nationala Anticoruptie pentru cercetarea lui Cepoi in.

Ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi, declarat incompatibil de ANI: Nu am de ce sa-mi dau demisia

Ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi, a fost declarat incompatibil de Autoritatea Nationala de Integritate. Cepoi este acuzat de conflict de interese, infractiuni impotriva intereselor financiare ale Comunitatii.

Vasile Cepoi: Nu plec, nu vreau sa fac jocul nimanui

Ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi, a declarat marti ca daca premierul ii cere demisia, va respecta aceasta solicitare, in caz contrar, nu va pleca de la conducerea ministerului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )