Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ministrul Violeta Alexandru si omologul sau german au discutat despre situatia romanilor din Germania: Am avut toata deschiderea ministrului Heil pentru a raspunde cu fermitate tuturor sesizarilor

Adevărul Adevărul,
Ministrul Violeta Alexandru si omologul sau german au discutat despre situatia romanilor din Germania: Am avut toata deschiderea ministrului Heil pentru a raspunde cu fermitate tuturor sesizarilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, si omologul german, Hubertus Heil, au discutat despre situatia muncitorilor romani care lucreaza sezonier in Germania si au semnat o declaratie comuna de intentie privind intensificarea cooperarii in domeniul pietei muncii si politicilor sociale. continuă pe Adevărul

Ministrul Violeta Alexandru a plecat spre Germania. Ce mesaj a tinut sa transmita

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a plecat spre Germania pentru verificarea conditiilor in care lucreaza muncitorii romani.

Declaratie comuna semnata de Violeta Alexandru si omologul german. Ministrul Muncii german: Situatia romanilor, inacceptabila!

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, si omologul german, Hubertus Heil, au semnat o Declaratie comuna de intentie privind intensificarea cooperarii in domeniul pietei muncii si politicilor sociale.

Ministrul Muncii, noi precizari despre situatia muncitorilor sezonieri romani din Germania. Violeta Alexandru: Am gasit o disponibilitate totala din partea autoritatilor germane (VIDEO)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a plecat in Germania sa verifice in teren realitatea cu care se confrunta muncitorii sezonieri romani cativa dintre ei chiar au fost protagonistii unui protest, vineri.

Violeta Alexandru a ajuns la o ferma de sparanghel in Germania

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a ajuns intr-o vizita de lucru in Germania.

Rares Bogdan, jocuri de putere in PNL: O rog pe Violeta Alexandru sa nu fie sluga!

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogan, vine cu o declaratie controversata din cauza proastelor conditii in care muncesc romanii plecati la sparanghel. Acesta o roaga pe Violeta Alexandru sa nu fie sluga.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, cere regandirea conditiilor in care muncitorii din Europa de Est merg sa lucreze in Occident. Ce a declarat demnitarul pentru Reuters

Criza coronavirus trebuie sa conduca la o regandire a conditiilor in care anumite persoane din Europa de Est lucreaza in fermele in fermele si in industria alimentara din Occident, a afirmat Violeta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )