Libnet.ro
UNICEF

11:01

MINISTRULUI JUSTITIEI DESPRE OUG PENTRU FONDUL DE INVESTITII Eu am fost in Guvern si am votat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 MINISTRULUI JUSTITIEI DESPRE OUG PENTRU FONDUL DE INVESTITII Eu am fost in Guvern si am votat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a evitat, vineri, sa spuna daca Ministerul Justitiei a transmis Guvernului adresa privind aspectele de neconstitutionalitate ale ordonantei de urgenta pentru infiintarea Fondului Suveran de Investitii. La insistentele jurnalistilor, Tudorel Toader a precizat ca el a fost in Guvern si a votat, prin urmare opinia sa este evidenta. continuă pe Ziarul Bursa

Eu am fost in Guvern si am votat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a evitat, vineri, sa spuna daca Ministerul Justitiei a transmis Guvernului adresa privind aspectele de neconstitutionalitate ale ordonantei de urgenta pentru infiintarea Fondului Suveran de Investitii. La insistentele jurnalistilor, Tudorel Toader a precizat ca el a fost in Guvern si a votat, prin urmare opinia sa este evidenta.

VICTOR PONTA, NOI DEZVALUIRI: Ministerul Justitiei a semnalat: OUG pentru Fondul Suveran este neconstitutionala

ACTUALIZARE: Fondul Suveran de Investitii, cel mai mare jaf din avutia Romaniei Presedintele partidului Pro Romania, Victor Ponta, afirma ca OUG privind aprobarea cadrului legal de infiintare a fondurilor suverane de investitii ridica probleme de constitutionalitate si adauga ca prin crearea acestor fonduri se are in vedere realizarea mai multor obiective contrare intereselor strategice ale Romaniei. ------ Fostul premier Victor Ponta publica o informare care ar fi fost prezentata in sedinta de Guvern ieri, potrivit careia Ministerul Justitiei a avertizat ca ordonanta de urgenta pentru infiintarea Fondului Suveran de Investitii este neconstitutionala, scrie News. ro.

Ministerul Justitiei a semnalat: OUG pentru Fondul Suveran este neconstitutionala

Fostul premier Victor Ponta publica o informare care ar fi fost prezentata in sedinta de Guvern ieri, potrivit careia Ministerul Justitiei a avertizat ca ordonanta de urgenta pentru infiintarea Fondului Suveran de Investitii este neconstitutionala, scrie News. ro.

Documet. Victor Ponta arata ca Guvernul a adoptat OUG pentru Fondul Suveran desi stia ca e neconstitutionala

Fostul premier PSD Victor Ponta a publicat vineri dimineata un document prin care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, informeaza Guvernul ca ordonanta de urgenta pentru constituirea Fondului Suveran este neconstitutionala. Cu toate acestea, OUG a fost.

Document. Victor Ponta arata ca Guvernul a adoptat OUG pentru Fondul Suveran desi stia ca e neconstitutionala

Fostul premier PSD Victor Ponta a publicat vineri dimineata un document prin care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, informeaza Guvernul ca ordonanta de urgenta pentru constituirea Fondului Suveran este neconstitutionala. Cu toate acestea, OUG a fost.

Orban: OUG pentru fondul suveran este cea mai mare escrocherie de la Revolutie pna acum; vor sa praduiasca banii n proiecte inutile

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat joi ca ordonanta de urgenta adoptata joi de Guvern, care reglementeaza cadrul general pentru fondurile suverane, este cea mai mare escrocherie de la Revolutie pana acum, potrivit Mediafax.

UPDATE Raportul MCV 2018: Comisia Europeana critica n mai multe rnduri concentrarea puterii n minile ministrului Justitiei: Noua legislatie ofera posibilitatea ca ntreaga ierarhie DNA sa fie nlocuita cu procurori selectati de ministru

Raportul MCV 2018 critica in mai multe randuri consolidarea autoritatii ministrului Justitiei, vorbind inclusiv despre concentrarea puterii in mainile acestuia. in raportul tehnic MCV se noteaza explicit ca noua legislatie si modul in care au fost aplicate recent normele ofera posibilitatea ca intreaga ierarhie a DNA sa fie inlaturata si inlocuita cu procurori selectati de catre ministrul Justitiei.

Prima reactie a ministrului Justitiei dupa Raportul MCV: Are iz politic, sunt multe interese, foloseste standarde duble. El nu exclude ca Guvernul sa atace MCV la Curtea Europeana pentru Justitie.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut miercuri o prima reactie dupa publicarea Raportului MCV, el sustinand ca acesta are iz politic, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective miscatoare. El a mai sustinut ca este cam mult sa se solicite, de exemplu, suspendarea legilor, iar acest lucru iese din tiparul MCV. Despre posibilitatea ca Guvernul sa atace raportul MCV la Curtea Europeana de Justitiei, Toader a spus ca nu a vorbit nimeni cu el pe aceasta tema, dar nu a exclus sa atace raportul la CJUE.

Prima reactie a ministrului Justitiei dupa Raportul MCV: Are iz politic, sunt multe interese, foloseste standarde duble. El nu exclude ca Guvernul sa atace MCV la Curtea Europeana de Justitie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut miercuri o prima reactie dupa publicarea Raportului MCV, el sustinand ca acesta are iz politic, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective miscatoare. El a mai sustinut ca este cam mult sa se solicite, de exemplu, suspendarea legilor, iar acest lucru iese din tiparul MCV. Despre posibilitatea ca Guvernul sa atace raportul MCV la Curtea Europeana de Justitie, Toader a spus ca nu a vorbit nimeni cu el pe aceasta tema, dar nu a exclus contestarea raportului la CJUE.

Guvernul a adoptat OUG pentru infiintarea Fondului Suveran de Investitii. Ministrul Discoteca Teodorovici: Vor fi mai multe astfel de fonduri in Romania. Ce companii sunt pe lista

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a anuntat joi ca Executivul a adoptat Ordonanta de Urgenta OUG) privind infiintarea Fondului Suveran de Investitii, puternic sustinut de liderul PSD, Liviu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )