Libnet.ro
UNICEF

08:15

Minodora, in costum de baie dupa ce a slabit peste 30 de kilograme. Cum arata acum

Playtech Playtech,
Minodora, in costum de baie dupa ce a slabit peste 30 de kilograme. Cum arata acum

Dupa ani intregi in care s-a chinuit cu prea multe kilograme in plus si diete care nu au avut efectul scontat, Minodora a reusit sa slabeasca peste 30 de kilograme. Cantareata e tare mandra de felul in care arata acum si s-a pozat in costum de baie. Cu aproape 40 de kilograme in minus, are . continuă pe Playtech

Pepe, vacanta cu familia pe litoral! Cum arata Raluca Pastrama in costum de baie, dupa 2 nasteri

Daca nu e pe scena, Pepe e cu fetele lui, si de data aceasta artistul a fost surprins cu familia la mare, iar veselia si distractia nu au lipsit din fotografii. Acum, acestia au facut abuz de distractie si si-au turnat galeti cu apa in cap, la mare, in statiunea Mamaia. Sotia acestuia, Raluca Pascu .

Cod galben de instabilitate atmosferica in peste 30 de judete Cod Portocaliu in peste sapte judete - UPDATE

Peste 30 de judete din Romania intra sub atentionare meteorologica de Cod Galben de instabilitate atmosferica sambata de la ora 10. Atentionarea este valabila pana duminica, ora 10. De asemenea, sambata, la ora 12. 00 intra in vigoare un Cod portocaliu de ploi cu caracter torential, valabil pana duminica la ora 06. 00, in Alba, Hunedoara, Sibiu, Caras-Severin, Gorj, Mehedinti, Valcea, dar si zone din Salaj, Bihor, Arad si Timis, Cluj.

Traian Basescu si-a depus candidatura pentru Primaria Generala: Voi face peste 30% Despre traficul din Bucuresti: Parca-mi vine sa rad. La noi e ca la filmele cu Stan si Bran (VIDEO)

Traian Basescu si-a depus candidatura pentru Primaria Generala a Capitalei. Acum europarlamentar PMP, el este convins ca va obtine peste 30% in optiunile de vot: vom vedea daca va fi suficient. Basescu a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )