Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un minor de 15 ani a murit dupa ce a fost lovit o masina. Victima circula cu o bicicleta si a intrat intr-o intersectie fara sa se asigure

Adevărul Adevărul,
Un minor de 15 ani a murit dupa ce a fost lovit o masina. Victima circula cu o bicicleta si a intrat intr-o intersectie fara sa se asigure

Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, efectuand cercetari pentru a stabili circumstantele exacte in care s-a produs decesul unui minor de 15 ani implicat intr-un accident de circulatie. continuă pe Adevărul

Minor de 15 ani ridicat de DIICOT. Tanarul este suspectat de propaganda terorista

Un tanar de 15 ani a fost retinut vineri pentru propaganda terorista, dupa ce a amenintat cu savarsirea unor acte de terorism, a accesat pagini web care promoveaza ideologia extremista si elogiaza crimele comise de organizatiile teroriste si a promovat mesaje de propaganda. El dorea sa calatoreasca in zonele de conflict si a invatat sa realizeze dispozitive explozive improvizate si sa utilizeze arme pe care sa le foloseasca in atacuri teroriste.

Fost primar ajuns la 83 de ani la inchisoare dupa ce a violat o copila de 15 ani aflata in coma alcoolica

Alexandru Mireuta 83 de ani), fost primar in orasul sucevean Solca intre 1996 si 2000, a fost condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare dupa ce a violat o adolescenta de 15 ani de la un centru de plasament.

Un adolescent de 15 ani a fost retinut de DIICOT pentru propaganda terorista

Un tanar de 15 ani a fost retinut vineri pentru propaganda terorista, dupa ce a amenintat cu savarsirea unor acte de terorism, a accesat pagini web care promoveaza ideologia extremista si elogiaza crimele comise de organizatiile teroriste si a promovat mesaje de propaganda, scrie news. ro.

SRI: Cetatean tunisian, declarat indezirabil pentru 15 ani

Un cetatean tunisian a fost declarat miercuri, printr-o decizie a Curtii de Apel Bucuresti, persoana indezirabila pentru Romania, pentru o perioada de 15 ani, anunta Serviciul Roman de Informatii SRI) intr-un comunicat. Potrivit SRI, preocuparile constante ale cetateanului tunisian pentru propaganda terorista au confirmat disponibilitatea acestuia de a comite actiuni violente, fie in Romania, fie dupa deplasarea in teatrele jihadiste.

La doar 15 ani, un copil din Bucuresti a devenit membru al organizatiei teroriste ISIS

La doar 15 ani, un baiat din Bucuresti a devenit membru al organizatiei teroriste ISIS. Adolescentul a fost cautat si incatusat de mascati din trupele speciale. Acuzatiile procurorilor sunt grave, iar.

Cetatean tunisian, declarat indezirabil pentru 15 ani. SRI: Acesta traversa un proces de radicalizare religioasa

La sesizarea Serviciului Roman de Informatii, Curtea de Apel Bucurestia dispus miercuri declararea ca persoana indezirabila pentru Romania,pentru o perioada de 15 ani, a unui cetatean tunisian despre care Serviciul sustine ca traversa un proces de radicalizare religioasa.

Noi imagini de la protestele din Piata Victoriei. Un jandarm a fost lovit - VIDEO

Noi imagini de la protestele din Piata Victoriei arata cum mai multi protestatari devin violenti fata de jandarmi. Asta in contextul in care protestatarii au sustinut ca, dimpotriva, ei au fost cei.

Ucraina: Viceprimarul orasului Harkiv a fost lovit si bagat intr-un tomberon (VIDEO)

Activisti din orasul Harkiv, Ucraina, l-au lovit si apoi l-au aruncat intr-un tomberon pe viceprimarul Andrei Rudenko, fiind revoltati de faptul ca nu li se permite accesul la o sedinta. Toti meritati.

Eveniment astronomic uluitor! O planeta va fi mai aproape de Pamant decat a fost in ultimii 15 ani

Iulie va fi o luna buna pentru cei carora le place sa se uite la stele, deoarece Marte se va apropia mai mult de Pamant decat a facut-o in ultimii15 ani, facandu-l sa para mai mare si mai stralucitor decat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2183 seconds )