Libnet.ro
UNICEF

17:45

La doar 15 ani, un copil din Bucuresti a devenit membru al organizatiei teroriste ISIS

Antena3 Antena3,
La doar 15 ani, un copil din Bucuresti a devenit membru al organizatiei teroriste ISIS

La doar 15 ani, un baiat din Bucuresti a devenit membru al organizatiei teroriste ISIS. Adolescentul a fost cautat si incatusat de mascati din trupele speciale. Acuzatiile procurorilor sunt grave, iar. continuă pe Antena3

Oferta speciala la un restaurant din Bucuresti dupa condamnarea lui Dragnea: Ce cuvant-cheie trebuie sa pronunte clientii pentru a beneficia de reducere(FOTO)

Condamnarea lui Liviu Dragnea, in prima instanta, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, i-a dat idei pentru atragerea clientilor unui proprietar de restaurant din Bucuresti. Astfel, cei.

Eugenia are 44 de ani si este din Bucuresti. intr-o zi, a simtit ceva in neregula si s-a dus la medic. Cand s-a uitat mai bine, doctorul a inlemnit

Eugenia are 44 de ani si este originara din Bucuresti iar din 2005 traieste la Roma, in Italia. De 4 ani sufera de o boala cumplita, o tumoare uterina i-a conditionat existenta. Eugenia a fost recent.

Un minor de 15 ani a murit dupa ce a fost lovit o masina. Victima circula cu o bicicleta si a intrat intr-o intersectie fara sa se asigure

Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, efectuand cercetari pentru a stabili circumstantele exacte in care s-a produs decesul unui minor de 15 ani implicat intr-un accident de circulatie.

Andreea era in autubuzul 102 din Bucuresti, cand a auzit o tipa vorbind la telefon. Cand a realizat cu cine vorbeste, s-a blocat...

O calatoare cu mijloacele de transport in comun din Bucuresti a avut parte fara sa vrea de un dialog absolut savuros. Andreea se afla langa o tipa care vorbea la telefon cu partenerul ei de viata, iar.

Este necesara reabilitarea si redimensionarea retelei termice din Bucuresti

Cretu: Sistemul centralizat de termoficare din Bucuresti trebuie modernizat, inlocuit, eficientizat * Cretu: Sistemul centralizat are peste 60 de ani, astfel ca a devenit un consumator de energie, instalatiile fiind energofage si are pierderi tehnologice Sistemul centralizat de termoficare din Bucuresti este foarte vechi, are mai bine de 60 de ani, astfel ca a devenit un consumator de energie, instalatiile fiind energofage, avand si pierderi tehnologice, a subliniat, ieri, in timpul unei conferinte de specialitate organizate de Energynomics. ro, Claudiu Cretu, administratorul special al companiei producatoare de energie termica Elcen.

Si-a vandut apartamentul, a plecat din Bucuresti si s-a mutat intr-o duba. Povestea omului care a renuntat la civilizatie si traieste in garsoniera pe roti

Constantin Abas a decis sa renunte la civilizatie, asa ca a vandut un apartament cu trei camere din Bucuresti, primit mostenire de la parinti, apoi si-a cumparat o duba, care i-a devenit casa. Barbatul.

SRI: Cetatean tunisian, declarat indezirabil pentru 15 ani

Un cetatean tunisian a fost declarat miercuri, printr-o decizie a Curtii de Apel Bucuresti, persoana indezirabila pentru Romania, pentru o perioada de 15 ani, anunta Serviciul Roman de Informatii SRI) intr-un comunicat. Potrivit SRI, preocuparile constante ale cetateanului tunisian pentru propaganda terorista au confirmat disponibilitatea acestuia de a comite actiuni violente, fie in Romania, fie dupa deplasarea in teatrele jihadiste.

Adolescent din Bucuresti, suspectat de terorism: Minorul ar fi planuit sa atace obiective de interes

Un minor in varsta de 15 ani a fost retinut fiind banuit ca ar fi promovat mesaje de sustinere a organizatiilor teroriste si de amenintare pe retelele sociale. Politistii au facut joi mai multe.

Un adolescent de 15 ani a fost retinut de DIICOT pentru propaganda terorista

Un tanar de 15 ani a fost retinut vineri pentru propaganda terorista, dupa ce a amenintat cu savarsirea unor acte de terorism, a accesat pagini web care promoveaza ideologia extremista si elogiaza crimele comise de organizatiile teroriste si a promovat mesaje de propaganda, scrie news. ro.

Minor de 15 ani ridicat de DIICOT. Tanarul este suspectat de propaganda terorista

Un tanar de 15 ani a fost retinut vineri pentru propaganda terorista, dupa ce a amenintat cu savarsirea unor acte de terorism, a accesat pagini web care promoveaza ideologia extremista si elogiaza crimele comise de organizatiile teroriste si a promovat mesaje de propaganda. El dorea sa calatoreasca in zonele de conflict si a invatat sa realizeze dispozitive explozive improvizate si sa utilizeze arme pe care sa le foloseasca in atacuri teroriste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )