Libnet.ro
UNICEF

16:15

Minora de 13 ani, rapita de patru indivizi din Salaj

Adevărul Adevărul,
Minora de 13 ani, rapita de patru indivizi din Salaj

O fata de 13 ani a fost luata de pe strada din Miresu Mare si urcata intr-o masina, in care se aflau patru tineri din judetul vecin, Salaj. Acestia au dus-o pe fata la locuinta unuia dintre ei, unde voiau sa o violeze. Ei sunt arestati preventiv pentru lipsire de libertate, lovire si tentativa de viol. continuă pe Adevărul

Copil de 13 ani din Olt a fost gasit decapitat

Mai multi sateni dintr-un sat din Olt au descoperit trupul decapitat al unui copil de 13 ani. Potrivit tatalui, baiatul plecase de acasa din urma cu o zi, iar intreaga familie il cauta.

Cod galben de ceata in patru judete din Romania, luni dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua avertizari de ceata valabile luni dimineata in judetele Cluj, Salaj, Bistrita-Nasaud, pana la ora 10. 00, si pentru judetul Harghita, pana la la ora 11.

Dorin Cocos, condamnat la doi ani si patru luni de inchisoare in dosarul Microsoft, va fi eliberat conditionat

Judecatorii de la Tribunalul Ilfov a decis, marti, ca Dorin Cocos, condamnat la doi ani si patru luni de inchisoare in dosarul Microsoft, sa fie eliberat conditionat. Decizia este definitiva.

Accident mortal in Constanta. Un tanar de 24 de ani s-a stins din viata, dupa ce a intrat cu masina intr-un copac

Un tanar in varsta de 24 de ani a murit, sambata dimineata, dupa ce a intrat intr-un copac cu masina pe care o conducea. Pentru a scoate barbatul din autoturism a fost nevo.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )