Libnet.ro
UNICEF

11:46

Spitalul Gr. Alexandrescu: Copilul de 4 ani din Pitesti e in moarte cerebrala

Antena3 Antena3,
Spitalul Gr. Alexandrescu: Copilul de 4 ani din Pitesti e in moarte cerebrala

Copilul de patru ani care a intrat in coma dupa o anestezie facuta de medicul dentist nu mai are activitate cerebrala si respira doar sustinut de aparate, a declarat,miercuri, purtatorul de cuvant al Spitalului Grigore Alexandrescu din Capitala, Raluca Alexandru. continuă pe Antena3

Copilul de 4 ani din Pitesti care a intrat in coma dupa o vizita la stomatolog este in moarte cerebrala si respira doar cu ajutorul aparatelor

Copilul de 4 ani din Pitesti care a intrat in coma dupa o vizita la stomatolog este in moarte cerebrala nu mai are activitate cerebrala) si respira doar cu ajutorul aparatelor, a declarat miercuri purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu, medicul Raluca Alexandru, pentru HotNews. ro. Ministerul Sanatatii a anuntat ieri ca micutului i-a fost facuta anestezie totala la clinica stomatologica, desi aceasta clinica nu are autorizatie pentru a face anestezii totale.

UPDATE Copilul de 4 ani din Pitesti care intrase in coma dupa o anestezie la cabinetul stomatologic a murit. Activitatea clinicii, suspendata complet

Copilul de 4 ani care intrase in coma dupa ce i s-a facut anestezie totala la o clinica stomatologica din Pitesti a murit, a anuntat medicul Raluca Alexandru, purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu din Bucuresti. Baietelul de 4 ani a intrat in stop cardio-respirator in urma cu o jumatate de ora si nu a mai putut fi resuscitat, a declarat medicul Raluca Alexandru pentru HotNews. ro. Ministerul Sanatatii anuntase ieri ca micutului i-a fost facuta anestezie generala cu propofol, desi clinica stomatologica nu are autorizatie pentru a face anestezii totale. 28 Ministrul Sanatatii anunta ca in perioada urmatoare va fi verificat felul in care se fac anesteziile in cabinetele stomatologice. UPDATE 20:16 Politia Arges a anuntat miercuri seara ca in acest caz face cercetari pentru ucidere din culpa. UPDATE 19:22: Activitatea clinicii stomatologice Teddy Care din Pitesti a fost suspendata complet de Inspectia Sanitara de Stat, dupa decesul copilului.

Copil de 4 ani din Pitesti, in coma dupa ce a mers la stomatolog

Un copil in varsta de patru ani din Pitesti este in coma la un spital din Bucuresti, dupa ce a mers la stomatolog si s-ar fi simtit rau imediat dupa ce i s-a facut anestezie, scrie Mediafax.

Copilul de 4 ani, intrat in coma dupa ce a fost anesteziat la o clinica din Pitesti, e in MOARTE CEREBRALA. Doctorul a incercat sa explice interventia (VIDEO)

Starea copilului de patru ani, care a intrat in coma dupa ce a fost anesteziat la o clinica din Pitesti, s-a agravat. Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii, Grigore Alexandrescu, au anuntat.

Un baiat de 14 ani este in moarte cerebrala dupa ce a fost batut. Agresorul sau posteaza mesaje pe Facebook: Asta e telefonu lu tata ca al meu e la politie. Va pwp pe toti

Andrei Ivan, un baiat de 14 ani din Mangalia, este in moarte cerebrala la spitalul din Constanta dupa ce a fost batut de un practicant al sporturilor de contact. in acest timp, agresorul, care se afla in arest la domiciliu, posteaza mesaje pe Facebook.

Ministerul Sanatatii: Copilul de 4 ani din Pitesti a intrat in coma dupa ce i s-a facut anestezie totala. Cabinetul stomatologic nu are autorizatie sa faca anestezii totale

Cabinetul stomatologic din Pitesti unde unui copil de 4 ani i s-a facut rau si a intrat in coma dupa ce i s-a facut anestezie nu are aprobata in structura sa de functionare, conform autorizatiei sanitare de functionare, o sectie de ATI Anestezie-Terapie Intensiva), a anuntat Ministerul Sanatatii. Practic, copilului i s-a facut anestezie totala, cu toate ca acest cabinet nu avea voie, conform autorizatiei de functionare, sa faca anestezie totala. UPDATE Starea copilului este extrem de grava, este internat la reanimare, intubat si ventilat mecanic. El fost resuscitat dupa un stop cardio-respirator, au declarat reprezentantii Spitalului Grigore Alexandrescu pentru HotNews. ro.

Copilul de 4 ani care a intrat in coma in urma unei anestezii facuta la dentist este in moarte cerebrala

Copilul de 4 ani care a intrat in coma in urma unei anestezii facuta la o clinica stmatologica din Pitesti nu mai are activitate cerebrala si respira doar sustinut de aparate. S-a efectuat, in prezenta parintilor, electroencefalograma, care a aratat lipsa activitatii cerebrale, a declarat Raluca Alexandru, purtator de cuvant al Spitalului Grigore Alexandrescu.

Stirile ProTV: Un baiat de 14 ani e in moarte cerebrala dupa ce a fost batut pe strada. Mesajul sfidator al agresorului

Doi parinti din Mangalia fac un apel disperat catre noi toti. Oamenii incearca sa isi salveze copilul si sa il trateze intr-o clinica din strainatate.

Un copil de patru ani din Pitesti aajuns in stare grava la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti dupa ce a fost anesteziat intr-un cabinet stomatologic

Un copil din Pitesti a fost preluat in stare de inconstienta, luni seara, de SMURD TIM dintr-un cabinet stomatologic privat din municipiu. Medicii Spitalului de Pediatrie Pitesti au decis transferarea lui la Bucuresti.

DSP Arges face verificari la clinica stomatologica din Pitesti, dupa ce copilul de patru ani a paralizat in urma anesteziei

Inspectorii sanitari din cadrul Directiei de Sanatate Publica Arges au demarat verificari la clinica stomatologica din Pitesti, la solicitarea Ministerului Sanatatii, dupa ce un copil de patru ani a paralizat in urma unor injectii cu anestezie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )