Libnet.ro
UNICEF

06:30

O minora de 16 ani din Suceava, gasita intr-o comuna din Vrancea. Ce facea fata cand au ajuns politistii

Antena3 Antena3,
O minora de 16 ani din Suceava, gasita intr-o comuna din Vrancea. Ce facea fata cand au ajuns politistii

O minora de 16 ani din judetul Suceava, disparuta de la domiciliu, a fost identificata de politistii vranceni pe raza comunei Suraia, la un tanar de 22 de ani pe care l-ar fi cunoscut pe retelele de. continuă pe Antena3

Solidaritate crestina pentru un adolescent de 16 ani, din Galati, grav ranit intr-un accident de circulatie

Arhiepiscopul Dunarii de Jos a donat familiei tanarului suma de 24. 000 de lei pentru ca acesta sa mearga la tratament in Germania. De asemenea, 12 studenti din Tubingen Germania) s-au oferit sa-i fie alaturi lui Danut Mircea Tenea pe perioada ingrijirii medicale, urmand sa-l viziteze si sa-l ajute zilnic.

O adolescenta disparuta in urma cu cinci zile a fost gasita de jandarmi

O adolescenta de 16 ani, din Merei, cautata la nivel national de saptamana trecuta, a fost gasita de un echipaj de jandarmi, sambata, in centrul municipiului Buzau.

Baiat de cinci ani din Galati, luat de la femeia care l-a crescut si dat inapoi mamei. Micutul ar fi fost batut

Un copil de cinciani a fost luat de autoritati de la strabunica de 82 de ani care il crestea si l-a dat mamei. Autoritatile din Galati s-au autosesizat, dupa ce pe site-urile de socializare au aparut.

Adolescentul de 15 ani din Reghin a sunat la 112 si a spus ca mama sa a fost injunghiata. Politistii au plecat imediat spre adresa iar cand au ajuns la usa au avut parte de o surpriza

Un adolescent in varsta de 15 ani, din Reghin, a anuntat la 112 ca tatal sau si-a injunghiat mama. Adresa pe care baiatul a dat-o operatorului a fost insa a unei familii pe care a vrut sa se razbune pentru.

Constanta: Barbat de 25 de ani din Iasi, mascat si inarmat cu doua cutite a fost prins

Un barbat de 25 de ani din Iasi, mascat si inarmat cu doua cutite, a fost prins de politistii consta.

Libertatea: 16 minore din Caracal fortate sa faca sex cu romani, manageri austrieci si soldati americani Marturia unei tinere care a cerut ajutorul unui client care era politist

Sa cumperi fete traficate e o crima pentru ca folosirea serviciilor unei persoane exploatate este infractiune pedepsita cu inchisoarea conform Codului Penal romanesc. Legile din Romania, UE si SUA inaspresc pedeapsa pentru aceasta infractiune cand victimele exploatarii sunt copii. in dosarul celor 16 minore traficate la Caracal, judecat intre 2012 si 2017, DIICOT i-a iertat pe barbatii care au cumparat de la traficanti serviciile fetelor obligate sa se prostitueze, scrie Libertatea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )