Libnet.ro
UNICEF

10:30

Minunea surprinsa in natura. E cea mai frumoasa fotografie!

Antena3 Antena3,
Minunea surprinsa in natura. E cea mai frumoasa fotografie!

Fotograful Mei Xu se poate lauda cu cea mai frumoasa poza din cariera sa. Barbatul a mers in parcul natural Yosemite din SUA si a realizat o fotografie care a facut inconjurul lumii. Un curcubeu superb se vede in. continuă pe Antena3

Renault lanseaza Duster Detour, cea mai frumoasa Dacie din istorie: imbina Mad Max cu Terminator

Renault va lansa la Salonul Auto de la Johannesburg Duster Detour in Africa de Sud, cea mai frumoasa Dacie din istorie, relateaza Autorevolution. Masina a fost construita in colaborare cu un studio de design.

FOTO Samsung a lansat in Romania cea mai avansata camera a sa: are Android si se conecteaza la Internet prin 4G

Samsung a adus, in sfarsit, in Romania cea mai noua camera foto pe care a lansat-o in urma cu cateva luni. Este mirrorless, este construita pe tiparul unui model lansat anul trecut, dar duce mai departe ideea producatorului de a combina ecosistemul Android cu cel al imagisticii.

Olteanu, BNR: Romania trebuie sa decida in 2014 cea mai importante parte a integrarii europene

Romania trebuie sa ia o decizie in urmatorul an privind apartenenta la uniunea bancara, a declarat viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu. El a mai spus ca aceasta este cea mai importanta parte a integrarii europene din ultimii zece ani, potrivit.

Ponta: Independenta justitiei este cea mai importanta, dar independenta de toate partile

Premierul Victor Ponta a declarat in deschiderea sedintei de Guvern de astazi ca sustine si considera importanta activitatea parchetelor si a Directiei Nationale Anticoruptie, aratand ca independenta lor este cea mai importanta, insa trebuie sa fie o independenta de toate partile.

VIDEO Ponta: Independenta justitiei este cea mai importanta, dar independenta de toate partile. Nu mai spunem ce pareri avem

Premierul Victor Ponta a declarat in deschiderea sedintei de Guvern de miercuri ca sustine si considera importanta activitatea parchetelor si a Directiei Nationale Anticoruptie, aratand ca independenta lor este cea mai importanta, insa trebuie sa fie o independenta de toate partile. Seful Executivului i-a solicitat ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, sa ii protejeze pe procurorul general si pe procurorul-sef al DNA de telefoane, presiuni, strigate. Ponta a adaugat ca a apreciat pozitia Consiliului Superior al Magistraturi, care a aparat reputatia procurorului Lucian Papici in cazul afirmatiilor premierului, adaugand ca nu mai spunem ce pareri avem.

Dupa ce marti leul a avut cea mai slaba evolutie din regiune, economistii ING nu se asteapta la miscari de amploare in sedinta de miercuri

Cu circa o ora si jumatate inainte de cotatia BNR, leul se tranzactiona in fata euro la un nivel de 4,46 unitati, dupa ce marti cotatia fusese stabilita la 4. 43 lei/eur. Dealtfel, leul a inregistrat marti cea mai slaba evolutie din regiune ieri, pierzand circa 0,5% pana dincolo de 4,44/EUR, pe volume reduse. Privim aceast miscare drept o inversare a castigurilor mai puternice ale leului, ulterioare sedintei de politica monetara din SUA de la mijlocul lunii septembrie, avansuri despre care ne-am pronuntat ca fiind vulnerabile si din cauza faptului ca au avut loc pe volume reduse, se arata intr-un raport al ING trimis miercuri dimineata clientilor corporate.

Ea este cea mai sexy femeie din lume

Scarlett Johansson este cea mai sexy femeie din lume. Potrivit unei publicatii de peste Ocean, actrita este atat de atragatoare, incat merita, in premiera, sa devina prima femeie care primeste titlul de.

Suceava: Cea mai mare locuinta pre-Cucuteni datand din 5200-5100 I.Hr. a fost descoperita la Baia

Cea mai mare locuinta din prima faza a perioadei pre-Cucuteni a fost descoperita de arheologi in localitatea suceveana Baia, iar specialisti de la Universitatea Cambridge sprijina cercetarile pentru a identifica modul in care, in acea perioada, se facea schimb de cereale intre China si Europa, scrie Mediafax.

Liga I. CFR Cluj a obtinut cea mai clara victorie din acest sezon, 7-2 cu Otelul Galati

Duelul celor doua campioane care au precedat-o pe Steaua, CFR Cluj si Otelul Galati, s-a incheiat cu un succes categoric al ardelenilor, care au obtinut cea mai clara victorie din acest sezon. Echipa antrenata de.

Scarlett Johansson, desemnata cea mai sexi femeie in viata: Este a doua oara cand primeste acest trofeu

Acrtita Scarlett Johansson a fost desemnat petnru a doua oara titlul de cea mai sexi femeie in viata, informeaza Huffington Post. Johansson a mai primit titlul si in anul 2006 si este prima femeie care a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )