Libnet.ro
UNICEF

00:07

Scarlett Johansson, desemnata cea mai sexi femeie in viata: Este a doua oara cand primeste acest trofeu

B1 B1,
Scarlett Johansson, desemnata cea mai sexi femeie in viata: Este a doua oara cand primeste acest trofeu

Acrtita Scarlett Johansson a fost desemnat petnru a doua oara titlul de cea mai sexi femeie in viata, informeaza Huffington Post. Johansson a mai primit titlul si in anul 2006 si este prima femeie care a. continuă pe B1

Revista Esquire: Scarlett Johansson este cea mai sexi femeie in viata

Actrita americana Scarlett Johansson 28 de ani) a fost desemnata cea mai sexi femeie in viata, pentru a doua oara, de catre revista Esquire.

Geniul din Ramnicu Valcea: decizia de a nu ma duce la Google a fost cea mai buna din viata mea

Ionut Budisteanu, tanarul de 19 ani din Ramnicu Valcea care a castigat marele premiu in cadrul competitiei Intel ISEF de anul acesta, a declarat, pentru Adevarul, ca decizia de a nu se angaja la gigantul Google a fost cea mai buna decizie pe care a luat-o vreodata.

Ionut Budisteanu, geniul din Ramnicu Valcea: decizia de a nu ma duce la Google a fost cea mai buna din viata mea

Ionut Budisteanu, tanarul de 19 ani din Ramnicu Valcea care a castigat marele premiu in cadrul competitiei Intel ISEF de anul acesta, a declarat, pentru Adevarul, ca decizia de a nu se angaja la gigantul Google a fost cea mai buna decizie pe care a luat-o vreodata.

Suceava: Arheologii au descoperit cea mai mare locuinta precucuteniana la Baia

Directorul Muzeului Bucovinei dinSuceava,EmilConstantin Ursu, a anuntat ca s-a descoperit, in localitatea suceveana Baia, cea mai mare locuinta precucuteniana din arealul Precucuteni,.

Toyota este cea mai valoroasa marca auto la nivel mondial

Desi marcile germane domina pietele internationale, Toyota este si in anul 2013 cea mai valoroasa marca auto la nivel mondial. Se pare ca producatorul Japonez a reusit sa surclaseze marii producatori germani cum.

Dolarul, in cea mai lunga perioada de declin din 2011

Moneda americana s-a depreciat pe pietele externe, in intervalul 30 septembrie - 4 octombrie, pentru a cincea saptamana la rand, aceasta fiind cea mai lunga perioada de declin fata de euro consemnata dupa luna aprilie 2011.

Cea mai friguroasa noapte din aceasta toamna: -9 grade inregistrate la Miercurea Ciuc

-9 grade la Miercurea Ciuc, -4 grade la Brasov si 0 grade in capitala. Romania a avut parte de cea mai rece noapte din aceasta toamna. Iar sirul recordurilor nu se opreste aici. Zilele acestea au fost cele mai.

RCSRDS: Vom lansa cea mai mare viteza la internet din Romania

RCSRDS, cel mai mare operator de televiziune si internet fix de pe piata locala, a anuntat ca va lansa cea mai mare viteza de internet din Romania, segmentul pentru care jucatorii din telecom se lupta cel mai mult in prezent pentru a.

Minus 9 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna.

Dimineata de sambata a fost cea mai rece din actualul sezon, temperaturile scazand cu cel putin opt grade Celsius de la o zi la alta, apropiindu-se de limita gerului in Miercurea Ciuc, transmite Mediafax. Meteorologul Tanko Karoly, de la Statia Meteorologica Miercurea Ciuc, a declarat ca temperatura de minus 9 grade Celsius a fost inregistrata in municipiul resedinta de judet in jurul orei 6. Este cea mai scazuta temperatura pe care am inregistrat-o in sezonul actual. La Miercurea Ciuc, .

RCSRDS a invitat presa la o conferinta in care vrea sa anunte cea mai mare viteza la internet fix din piata

RCSRDS, cel mai mare operator local de comunicatii prin cablu, a transmis presei o invitatie la o conferinta de presa cu titlul: Digi Net, cea mai mare viteza la internet fix din Romania', eveniment care va avea loc saptamana viitoare. Totul are loc in contextul in care in luna august UPC, principalul rival pe piata de cablu, a anuntat lansarea serviciilor de internet fix la viteze de descarcare de pana la 200 Mbps, o viteza dubla fata de ceea ce ofereau RCSRDS si Romtelecom.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )