Libnet.ro
UNICEF

01:05

Minus 15 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din tara

B1 B1,
Minus 15 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din tara

Mercurul din termometre a coborat, luni dimineata, la Miercurea Ciuc, la minus 15 grade Celsius, cea mai scazuta valoarea termica inregistrata in tara in iarna care a debutat calendaristic la 1. continuă pe B1

Minus 15 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din tara

Mercurul din termometre a coborat, luni dimineata, la Miercurea Ciuc, la minus 15 grade Celsius, cea mai scazuta valoarea termica inregistrata in tara in iarna care a debutat calendaristic la 1 decembrie.

Cod galben de precipitatii mixte si polei in Bucuresti si in alte judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni dimineata o atentionare nowcasting Cod galben de precipitatii mixte pentru municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Prahova, Ialomita si Calarasi, valabila pana la ora 12. Tot luni, mercurul din termometre a coborat la minus 15 grade Celsius in Miercurea Ciuc, fiind cea mai scazuta valoarea termica inregistrata in tara in iarna care a debutat calendaristic la 1 decembrie.

Cea mai scazuta temperatura din tara: minus 15 grade Celsius la Miercurea Ciuc

Mercurul din termometre a coborat, luni dimineata, la Miercurea Ciuc, la minus 15 grade Celsius, cea mai scazuta valoarea termica inregistrta in tara in iarna care a debutat calendaristic la 1 decembrie.

Cea mai SCAZUTA temperatura de pana acum. Termometrele au aratat minus 15 grade la Miercurea Ciuc

Mercurul din termometre a coborat, luni dimineata, la Miercurea Ciuc, la minus 15 grade Celsius, cea mai scazuta valoarea termica inregistrata in tara in iarna care a debutat calendaristic la 1 decembrie, a.

Viscol si ninsori in aproape toata tara. Minus 15 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din tara

Meteorologii au emis doua atentionari Cod galben de vreme rea, valabile pentru mai mult de jumatate din judetele tarii. Autoritatile anunta ca au luat deja masuri, iar serviciile de urgenta functioneaza la capacitate maxima.

Miercurea Ciuc: Peste 2.000 de persoane, la manifestarile de Ziua Nationala

Peste 2. 000 de persoane, de doua ori mai multe decat in anii precedenti, au luat parte la manifestarile dedicate Zilei Nationale in pofida temperaturii extrem de scazute care la amiaza era de minus 10 grade Celsius.

VIDEO Cea mai impresionanta parada, organizata in Buzau, cu transportoare blindate si militari in camulflaj

Cea mai noua tehnica militara, muzica populara si mii de portii de fasole, asa au sarbatorit buzoieniI Ziua Nationala. Chiar si fara elicoptere care sa survoleze cerul, festivitatile organizate in acest an au fost cele mai impresionante din ultimul sfert de secol.

Cum sa scrii repede pe iPhone sau Android cu Flesky, cea mai rapida tastatura [VIDEO]

Fleskyeste tastatura cu care un utilizator a reusit sa bata recordulmondial la scris viteza. Flesky e pe Android si iOS, daca vrei sa incerci si tu. Cum nu toate tastaturile sunt la fel, acelasi lucru este valabil si pentru tastaturile virtuale pe care le exploatam zilnic pe smartphone. Dintre acestea din urma, exista cateva mai impresionante decat restul. Unele sunt chiar demne de a intra in Cartea Recordurilor. Flesky este un astfel de exemplu. Respectiva tastatura virtuala, desi fusese deja [].

Cum sa scrii repede pe iPhone sau Android cu Fleksy, cea mai rapida tastatura [VIDEO]

Fleksyeste tastatura cu care un utilizator a reusit sa bata recordulmondial la scris viteza. Fleksy e pe Android si iOS, daca vrei sa incerci si tu. Cum nu toate tastaturile sunt la fel, acelasi lucru este valabil si pentru tastaturile virtuale pe care le exploatam zilnic pe smartphone. Dintre acestea din urma, exista cateva mai impresionante decat restul. Unele sunt chiar demne de a intra in Cartea Recordurilor. Fleksy este un astfel de exemplu. Respectiva tastatura virtuala, desi fusese deja [].

VIDEO Paula Chirila gateste la Click! Pofta buna! Cea mai buna reteta de placinta cu nuca

Talentata actrita de film, teatru si televiziune, Paula Chirila este invitata Dianei Bart sambata, la Click! Pofta buna!, incepand cu ora 11. 20, unde va gati cea mai delicioasa placinta cu nuca.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )