Libnet.ro
UNICEF

13:45

Mirabela Dauer, dupa moartea lui Bogdan Stanoevici: Asta e stilul nostru: rautatea, invidia, jignirile

Antena3 Antena3,
Mirabela Dauer, dupa moartea lui Bogdan Stanoevici: Asta e stilul nostru: rautatea, invidia, jignirile

Mirabela Dauer a intervenit in controversele iscate in jurul mortii actorului Bogdan Stanoevici. continuă pe Antena3

Victor Rebengiuc, mesaj jenant dupa moartea lui Bogdan Stanoevici. Nu a avut pic de empatie

Dupa ce celebrul actor Bogdan Stanoevici a murit la varsta de 62 de ani, la Spitalul Pantelimon, colegul sau de breasla Victor Rebengiuc, lipsit de empatie, a declarat ca actorul a murit de COVID-19, nu de infectiile din spital. Victor Rebengiuc, mesaj jenant dupa moartea lui Bogdan Stanoevici Actorul Victor Rebengiuc este de parere ca .

Victor Rebengiuc, acid dupa moartea lui Bogdan Stanoevici: A cautat-o

Moartea actorului Bogdan Stanoevici a lansat noi dezbateri si acuzatii grave pe tema COVID-19, in spatiul public. Dupa ce Diana Sosoaca a declarat ca fostul candidat la prezidentiale a decedat in urma unei.

Monica Pop, dezvaluiri socante in cazul mortii lui Bogdan Stanoevici: Asta e motivul pentru care l-au dus la Pantelimon

Moartea actorului Bogdan Stanoevici a atras cu sine multe polemici cu privire la motivele decesului. Ceea ce a marcat o tara intreaga este faptul ca acesta a criticat mereu masurile de preventie impotriva noului coronavirus, participand la diferite proteste anti-masca. in cele din urma, artistul a murit rapus de virusul de care nu se temea .

Diana Sosoaca face anuntul soc. De ce este moartea lui Bogdan Stanoevici suspecta, ce a cerut autoritatilor

Diana Sosoaca crede cu tarie ca moartea lui Bogdan Stanoevici este suspeca, astfel cere ajutorul autoritatilor. Ce detalii stie senatoarea formatiunii AUR si care este perspectiva acesteia? Diana Sosoaca sustine ca moartea lui Bogdan Stanoevici e suspecta Avocatul Diana Sosoaca a participat marti seara la emisiunea lui Victor Ciutacu. Invitata si-a exprimat regretul fata de .

Monica Pop, adevarul despre moartea lui Bogdan Stanoevici: El nu a vorbit niciodata despre asta!

Monica Pop a declarat, la un post de televiziune, ca Bogdan Stanoevici avea niste comorbiditati despre care nu a vorbit niciodata si acestea ar fi pus un umar foarte serios la agravarea starii lui generale.

Adina Anghelescu, explicatii despre moartea actorului Bogdan Stanoevici: Nu Clostridium a fost cel care a dus la cauza decesului

Jurnalistul Antena 3, Adina Anghelescu, a vorbit in exclusivitate despre controversa uriasa aparuta in spatiul public dupa moartea regretatului actor Bogdan Stanoevici.

Alina Mungiu-Pippidi: Ce dovedeste moartea lui Bogdan Stanoevici

Orice om care poate imbolnavi pe altul isi pierde libertatea de a decide asupra mastii sau vaccinului. Asta e conditia umana, nu decizia vreunui guvern.

Motivul real al mortii lui Bogdan Stanoevici, dezvaluit de un bun prieten: Nu l-au omorat nici doctorii, nici nozocomialele!

Moartea actorului Bogdan Stanoevici a provocat multa durere in randul celor care l-au iubit si l-au apreciat. Pentru ca era un critic aspru al masurilor sanitare pentru prevenirea infectiei cu COVID-19, moartea sa a dat nastere unuor conflicte datorateinceetitudinii motivului mortii sale. De aceea, in urma tragicului deces, s-au format doua tabere: cei care spun .

Senatoarea Diana Sosoaca, scandal in fata blocului lui Bogdan Stanoevici: A chemat un preot aflat sub autoritatea Bisericii Rusiei si care promoveaza asa-numita ortodoxie cuantica sa faca o slujba in memoria actorului (VIDEO)

Senatoarea AUR Diana Sosoaca se afla in centrul unui nou scandal, de aceasta data legat de moartea actorului Bogdan Stanoevici. Fostul caandidat la alegerile prezidentiale a murit ep 12 ianuarie, la 62 de ani, fi.

Diana Sosoaca, mutare de ultima ora inaintea incinerarii lui Bogdan Stanoevici. Ce vrea senatoarea AUR

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca nu este de acord cu decizia pe care familia actorului Bogdan Stanoevici a luat-o dupa moartea acestuia. Apropiatii actorului au decis ca trupul neinsufletit sa fie incinerat. Diana Sosoaca, mutare de ultima ora inaintea incinerarii lui Bogdan Stanoevici Dupa ce familia regretatului actor a anuntat ca trupul neinsufletit al acestuia va .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )