Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea arunca BOMBA: cu cine isi doreste Klaus Iohannis sa intre in turul doi la prezidentiale

B1 B1,
Mircea Badea arunca BOMBA: cu cine isi doreste Klaus Iohannis sa intre in turul doi la prezidentiale

Mircea Badea este de parere ca presedintele Klaus Iohannis si-a fixat o tinta din Viorica Dancila, pe care o ataca zi de zi, pentru ca premierul sa devina o victima mai usoara in turul doi de la alegerile. continuă pe B1

Mircea Badea, despre alegerile prezidentiale: Este evident ca presedintele este foarte sigur ca va intra in turul doi cu Viorica Dancila

Mircea Badea a vorbit, luni, pe pasa cu Sinteza zilei, despre alegerile prezidentiale ce vor avea loc in noiembrie, subliniind ca presedintele Klaus Iohannis isi doreste ca premierul Dancila sa intre in turul.

Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit adevarul despre Andreea Esca: E bomba mondena a anului!

Mircea Badea a reactionat acid dupa ce a aflat ca Andreea Esca a declarat ca romanii sunt dezamagiti de vremurile in care traim si ca nu mai au speranta de acum 20-30 de ani. Care sunt.

Mircea Badea, despre decizia CCR: E un abuz ce face presedintele. A incalcat Constitutia! Remarca cineva asta in Romania?

Mircea Badea a comentat refuzul presedintelui Klaus Iohannis,de a actiona de indata, conform deciziei CCR, care a precizat ca acesta este obligat sa numeasca de indata ministrii.

Mircea Badea a pierdut o suma uriasa la pariuri. Cat pusese pe Simona Halep

Mircea Badea a pierdut o suma uriasa la pariuri. Realizatorul emisiunii in Gura Presei, de la Antena 3, a plasat un pariu de 5. 000 de lei pe victoria Simonei Halep la Beijing. A prins o cota de 1,44 si ar fi putut castiga in total 7. 200 de lei, insa numarul 6 mondial a pierdut partida .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )