Libnet.ro
UNICEF

10:00

Mircea Badea, despre decizia CCR: E un abuz ce face presedintele. A incalcat Constitutia! Remarca cineva asta in Romania?

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre decizia CCR: E un abuz ce face presedintele. A incalcat Constitutia! Remarca cineva asta in Romania?

Mircea Badea a comentat refuzul presedintelui Klaus Iohannis,de a actiona de indata, conform deciziei CCR, care a precizat ca acesta este obligat sa numeasca de indata ministrii. continuă pe Antena3

Mircea Badea, despre alegerile prezidentiale: Este evident ca presedintele este foarte sigur ca va intra in turul doi cu Viorica Dancila

Mircea Badea a vorbit, luni, pe pasa cu Sinteza zilei, despre alegerile prezidentiale ce vor avea loc in noiembrie, subliniind ca presedintele Klaus Iohannis isi doreste ca premierul Dancila sa intre in turul.

Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit adevarul despre Andreea Esca: E bomba mondena a anului!

Mircea Badea a reactionat acid dupa ce a aflat ca Andreea Esca a declarat ca romanii sunt dezamagiti de vremurile in care traim si ca nu mai au speranta de acum 20-30 de ani. Care sunt.

Mircea Badea arunca BOMBA: cu cine isi doreste Klaus Iohannis sa intre in turul doi la prezidentiale

Mircea Badea este de parere ca presedintele Klaus Iohannis si-a fixat o tinta din Viorica Dancila, pe care o ataca zi de zi, pentru ca premierul sa devina o victima mai usoara in turul doi de la alegerile.

Mircea Badea a pierdut o suma uriasa la pariuri. Cat pusese pe Simona Halep

Mircea Badea a pierdut o suma uriasa la pariuri. Realizatorul emisiunii in Gura Presei, de la Antena 3, a plasat un pariu de 5. 000 de lei pe victoria Simonei Halep la Beijing. A prins o cota de 1,44 si ar fi putut castiga in total 7. 200 de lei, insa numarul 6 mondial a pierdut partida .

Primul dosar rejudecat dupa decizia CCR pe completele de cinci. Fostul consilier al Alinei Bica a primit aceeasi pedeapsa

Florentin Mihailescu, fost ofiter de politie judiciara si fost consilier al Alinei Bica, fosta sefa DIICOT condamnata pentru fapte de coruptie, a fost condamnat, luni, definitiv, la 1 an si sase luni cu suspendare pentru marturie mincinoasa. Decizia instantei este identica cu sentinta primita inainte de decizia CCR cu privire la completele de 5 judecatori.

Decizia CCR privind conflictul dintre Iohannis si Dancila: Presedintele avea si are obligatia constitutionala si legala sa emita cele doua decrete de revocare a ministrilor

Presedintele Romaniei avea si are obligatia constitutionala si legala sa emita cele doua decrete de revocare la propunerea prim-ministrului, precizeaza Curtea Constitutionala in motivarea deciziei pr.

Iohannis, despre acel ceva care face diferenta intre elevi si studenti: Se invata si la curs, si la laborator, si la petrecere si da, se invata si participand la demonstratii

Presedintele Klaus Iohannis le-a spus studentilor, dupa marsul centenar de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, ca asteapta de la ei sa faca societatea mai buna, mai vie, mai vibranta si mai performanta. El le-a explicat si care este acel ceva ce face diferenta dintre un elev si un student, spunandu-le ca asta se invata la cursuri, la seminarii, la petreceri, si, da, se invata si participand la demonstratii sau la discutii de foarte multe ori aprinse despre ce facem noi, cum facem noi si de ce nu se misca politicienii astia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )