Libnet.ro
UNICEF

08:30

Mircea Badea, atac fara precedent la adresa celor afectati de coronavirus: niste boi

Playtech Playtech,
Mircea Badea, atac fara precedent la adresa celor afectati de coronavirus: niste boi

Epidemia de coronavirus, cunoscut si sub denumirea de coronavirus Wuhan sau focar de pneumonie chineza, a ingrozit populatia planetei, dar nu si pe Mircea Badea. Prezentatorul TV a postat un mesaj virulent la adresa celor afectati de coronavirus. Mircea Badea, atac la adresa celor afectati de coronavirus Epidemia de coronavirus 2019-nCoV, coronavirus Wuhan, focar de . continuă pe Playtech

A FACUT-O LATA! Mircea Badea, CUVINTE JIGNITOARE la adresa BOLNAVILOR! Propune masuri dure pentru evitarea raspandirii maladiilor

Mircea Badea i-a criticat dur pebolnavii de coronavirus. SCANDAL MONSTRU! FLORIN SALAM, BATAIE CA-N FILME CU NEVASTA, iN FATA BLOCULUI! VECINII I-AU ADUNAT HAINELE MANELISTULUI GALERIE FOTO) Jurnalistul.

Proteste rasiste in Harghita, fara precedent: UDMR Nu puteam accepta incitarea la ura

Situatia intr-o localitate din Harghita a devenit una foarte tensionata in ultimele zile, datorita unor proteste foarte agresive la adresa unor brutari de alta nationalitate. Oficialii UDMR incearca sa medieze situatia. in cadrul unei brutarii din localitatea Ditrau, din judetul Harghita, la fel ca in multe ale regiuni ale tarii, din cauza crizei fortei de .

Cum o alinta Mircea Badea pe Carmen Bruma. Cu siguranta, multi nu au auzit de asa ceva

Mircea Badea si Carmen Bruma formeaza unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul romanesc. De 20 de ani impreuna, aflati si in fata reflectoarelor, tot nu au dat nimic din casa. Desi sunt rare momentele cand vreunul dintre cei doi vorbeste despre inauntrul relatiei lor, Carmen s-a scapat in emisiunea lui Teo Trandafir si .

Textul tulburator scris de Mircea Badea in urma cu 15 ani: Poate ca in cer, acum, sunt alegeri anticipate si Dumnezeu e ocupat cu campania...

Mircea Badea i-a urat, joi, maestrului Dinu Sararu la multi ani, cu ocazia implinirii varstei de 88 de ani. Realizatorul in Gura presei a marturisit ca, in urma cu 15 ani, a scris un articol inspirat fiind de personajul Patru din romanul Niste tarani, scris de marele scriitor, dramaturg si eseist roman.

Seful Institutului de Boli Infectioase Matei Bals lanseaza un atac dur la adresa Oliviei Steer

Seful Institutului de Boli Infectioase Matei Bals lanseaza un atac dur la adresa Oliviei Steer, dupa ce fosta jurnalista a sustinut ca a gasit leacul pentru coronavirus, constand in usturoi, ceapa tocata, ardei si otet de mere.

Liviu Plesoianu, atac virulent la adresa ministrului Muncii: O fiinta bipeda mica-n cap si-n suflet! Iesi definitiv din minister si da-te-n alte lifturi!

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a lansat un atac dur la adresa ministrului Muncii Violeta Alexandru, dupa ce aceasta s-a laudat pe retelele sociale ca a dat-o afara pe liftiera institutiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )