Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful Institutului de Boli Infectioase Matei Bals lanseaza un atac dur la adresa Oliviei Steer

Antena3 Antena3,
Seful Institutului de Boli Infectioase Matei Bals lanseaza un atac dur la adresa Oliviei Steer

Seful Institutului de Boli Infectioase Matei Bals lanseaza un atac dur la adresa Oliviei Steer, dupa ce fosta jurnalista a sustinut ca a gasit leacul pentru coronavirus, constand in usturoi, ceapa tocata, ardei si otet de mere. continuă pe Antena3

Ministerul Sanatatii: Nu este vorba despre infectie cu noul coronavirus la pacientul transferat de la Bacau la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals

Ministerul Sanatatii a anuntat, luni, ca nu se confirma suspiciunea de coronavirus in cazul pacientului din Bacau, recent intors din China. Tanarul va fi externat in cursul zilei de marti si va co.

Adrian Streinu Cercel: La Matei Bals s-au prezentat 1.592 de persoane, dintre care 636 aveau gripa. Eu am facut apel ca cei care au simptome clare sa stea acasa (VIDEO)

Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel, a declarat, luni, ca in minivacanta de la sfarsitul saptamanii trecute s-au prezentat la institutia medicala pe care o.

Adrian Streinu Cercel, despre noul coronavirus din China: Nu avem niciun caz pe teritoriul Romaniei. Lumea trebuie sa stea linistita. Institutul Matei Bals poate sa primeasca pacienti, sa-i diagnosticheze si sa-i trateze (VIDEO)

Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, Adrian Streinu Cercel, a declarat luni, la finalul sedintei Comitetului interministerial pentru monitorizarea si managementul potentialelor infectii cu noul.

Ministerul Sanatatii: Institutul Matei Bals poate diagnostica rapid infectia cu coronavirus

In prezent, Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals este dotat cu toate kit-urile necesare diagnosticarii rapide a infectiei cu coronavirus, informeaza Ministerul Sanatatii.

Tanarul din Bacau internat la Matei Bals nu are coronavirus. Ce boala are pacientul

Pacientul din Bacau transferat in Bucuresti la Spitalul de Boli Infectioase Matei Bals nu are infectie cu coronavirus, asa cum se credea initial. Acesta sufera de gripa sezoniera, dar intr- o forma agresiva.

Tanar student in China care s-a intors recent la Bacau si are simptome de gripa, trimis la Institutul Matei Bals: Este foarte putin probabil sa fie infectat cu noul coronavirus

Un barbat care s-a intors din China in urma cu cateva zile s-a prezentat la spitalul din Bacau, avand simptome de gripa, si este trimis la Institutul Matei Bals din Capitala. Potrivit reprezentantilor Directiei de Sanatate Publica Bacau, este vorba despre un tanar de 24 de ani care studiaza in China si care a venit in Bacau in urma cu opt zile, el acuzand febra inclusiv in avion. El va fi internat in aceasta seara la Institutul Matei Bals. Este foarte putin probabil sa fie infectat cu noul coronavirus, a transmis Ministerul Sanatatii.

Pasager al cursei Varsovia - Cluj, izolat la Boli Infectioase. Specialisti: Infectarea cu coronavirus, putin probabila

Un pasager al cursei aeriene Varsovia - Cluj-Napoca a anuntat ca este posibil sa fi venit in contact cu o persoana cu suspiciune de infectie cu coronavirus. Medicii de la Spitalul de Boli Infectioase din.

VIDEO Noul coronavirus din China - Streinu Cercel: Riscul afectiunea sa ajunga pe teritoriul Romaniei este redus Nu incercati sa cautati teste rapide pentru coronavirus, pentru ca nu exista

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a declarat luni, la finalul sedintei Comitetului interministerial pentru monitorizarea si managementul potentialelor infectii cu noul coronavirus, ca discutam despre o boala care, chiar daca nu a fost declarata urgenta de sanatate publica de catre OMS, intruneste toate caracteristicile pentru acest lucru. Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, Adrian Streinu Cercel, a afirmat ca riscul ca aceasta afectiune sa ajunga pe teritoriul Romaniei este redus. El a mai spus ca nu exista niciun caz pe teritoriul Romaniei, iar lumea trebuie sa stea linistita.

VIDEO Noul coronavirus din China - Streinu Cercel: Riscul ca afectiunea sa ajunga in tara noastra este redus Toate persoanele care au calatorit in China si ajung in Romania, incluse intr-o baza de date si monitorizate

Riscul ca boala provocata de noul tip de coronavirus care a ucis 81 de persoane in China sa ajunga pe teritoriul Romaniei este redus, a afirmat luni medicul Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, la finalul sedintei Comitetului interministerial pentru monitorizarea si managementul potentialelor infectii cu noul coronavirus. Toate persoanele care ajung in Romania si au calatorit in ultimele 14 zile in China sunt trecute intr-o baza de date si monitorizate, iar pe aeroporturi au fost create culoare speciale pentru pasagerii intorsi din China, a explicat ministrul Sanatatii, Victor Costache.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )