Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea: Eu nu am auzit de la PNL ceva legat de masurile economice! Alta este obsesia lor!

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Eu nu am auzit de la PNL ceva legat de masurile economice! Alta este obsesia lor!

Mircea Badea a afirmat, marti, pe pasa cu Sinteza zilei, ca desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie a devenit o obsesie pentru Klaus Iohannis. Domnul Ludovic Orban va face ce i se s. continuă pe Antena3

Mircea Badea, reactie nervoasa la adresa lui Dan Barna. De ce trebuie sa mearga la puscarie

Mircea Badea a avut o reactie nervoasa la adresa lui Dan Barna, dupa ce Departamentul pentru Lupta Anti-Frauda a anuntat ca ancheteaza mai multe proiecte demarate de liderul URS in perioada in care inca nu intrase in politica. Ancheta a fost demarata in urma dezvaluirilor jurnalistilor de la Rise Project. Mircea Badea i-a transmis lui .

Mircea Badea, oferta de munca din partea Laurei Codruta Kovesi. Ce a povestit moderatorul Antena 3

Moderatorul TV de la Antena a primit o oferta nu tocmai asteptata, chiar din partea Laurei Codruta Kovesi. Mircea Badea a povestit despre toate acestea chiar in timpul celei mai noi editii a emisiunii sale de pe Antena 3. Prezentatorul TV nu se astepta absolut deloc sa aiba partea de o astfel de propunere, mai .

Mircea Badea a facut o GLUMA PENIBILA si SINISTRA in scandalul TAROM

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei, a comentat, luni seara, scandalul TAROM, acolo unde fostul directorul general mezei l-a acuzat pe minstrul Razvan Cuc faptul ca i-ar fi cerut sa tina la sol.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )